Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:20

Ανυπότακτη κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας: τοπικό φερέφωνο ο Γεωργάκος

442 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2020, 11:23 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σχόλιο της  «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  για τα χωριά  και τη πόλη της Πρέβεζας»  για το μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας , για το δεύτερο κύμα της πανδημίας

 «Σύγχρονο νοσοκομείο, ΜΕΘ , γιατρούς, νοσηλευτές  για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν υπάρχουν.. Ούτε εκπαιδευτικοί  και αίθουσες ώστε να μην είναι οι  μαθητές στοιβαγμένοι σα σαρδέλες. Ούτε μέτρα και επιδόματα για να στηριχτούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι μικροεπαγγελματίες. Μας μοίρασε ο κύριος δήμαρχος όμως μπόλικη ατομική ευθύνη. Μας ευχήθηκε   να καταφέρουμε να επιβιώσουμε  σε κάποιο θάλαμο ή διάδρομο του ταπεινού νοσοκομείου μας.   Να θαυμάζουμε  ως κοινοί θνητοί το πεντάστερο ξενοδοχείο που με δικά μας χρήματα θα χτίσουν στο Κανάλι  και για να αγναντεύουμε  τη θάλασσα πίσω από τα υπέροχα κάγκελα που τοποθέτησαν  μπρος στην προστατευμένη  από το δήμο,  ιδιωτική  μαρίνα της Πρέβεζας»!!

Σε ρόλο θεματοφύλακα και υπερασπιστή της κυβερνητικής πολιτικής , ο κος Γεωργάκος  κρατά απόλυτη σιωπή για τις εγκληματικές ευθύνες  που έχει ο ίδιος και η κυβέρνησή του απέναντι σε όλους τους πολίτες , τους οποίους αφήνουν ολοκληρωτικά εκτεθειμένους στην πανδημία, περιοριζόμενος μόνο στο θέμα της ατομικής ευθύνης.

Ο κος Γεωργάκος αντί να καταγγείλει τα τεράστια κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την πλήρη ανυπαρξία ΜΕΘ , τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και τα Κέντρα Υγείας του Δήμου μας, τη «σαρδελοποίηση»  των μαθητών της πόλης μας σε τμήματα 26 και 27 ατόμων, την ανυπαρξία  μέτρων σε μεγάλους χώρους δουλειάς, υπερασπίζεται τη δολοφονική πολιτική   της κυβέρνησης 

Ο κύριος Γεωργάκος τοπικό  φερέφωνο της κυβέρνησης αδιαφορεί πλήρως για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της πανδημίας και των γενικότερων προβλημάτων της υγείας του λαού (τα ξουράφια της κυβέρνησης αποφάσισαν την αναβολή του 80%  των χειρουργικών επεμβάσεων!!) και γίνεται συνένοχος στο πρόβλημα.

η δημοτική  κίνηση

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ  ΚΙΝΗΣΗ  για τα χωριά  και την πόλη της Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα