Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:53

Νοσοκομείο Πρέβεζας: Με κορονοϊό ο 18χρονος ντελιβεράς του τροχαίου- Σε καραντίνα η χειρουργική κλινική;

992 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/11/2020, 3:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

Πριν λίγες μέρες  στην Πρέβεζα έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα και χτύπησε 18χρονος ντελιβεράς οδηγός δικύκλου  που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το 18χρονο παιδί διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μπήκε σε καραντίνα όλη η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας, αλλά και όσοι-όσες ήταν στην βάρδια τους το περιστατικό.

Το παραπάνω το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ωστόσο θα ήταν χρήσιμη μια επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας.

Μια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει ότι η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πρέβεζας αλλά και όσοι -όσες είχαν βάρδια τις ώρες του περιστατικού του 18χρονου, έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Επίσης, μιλάμε για έναν 18χρονο που εργάζονταν ως ντελίβερι -και είχε έρθει λόγω της εργασίας του σε επαφή με κόσμο- πριν υπάρξει η άτυχη στιγμή του ατυχήματος, εάν ευσταθούν οι πληροφορίες ότι είναι θετικός στον covid-19 δεν θα πρέπει να γίνει και η σχετική ιχνηλάτηση;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα