Παρασκευή, 19/04/2024 | 14:09

Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α Α΄ βαθμού : Στάση εργασίας κατά των πλειστηριασμών

579 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2020, 8:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α’ Βαθμού Ν. Πρέβεζας, με απόφασή του αποφάσισε την προκήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, από τις 9:00 μέχρι τις 12:00.

Ενώνουμε τη φωνή μας με σωματεία και μαζικούς φορείς της πόλης και καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους της περιοχής και όλο τον πρεβεζάνικο λαό στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στην Πρέβεζα την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 09:00, την ώρα που διεξάγεται ένα ακόμη δικαστήριο στο οποίο σέρνει η αστική δικαιοσύνη μέλη του συλλόγου μας, μέλη ταξικών σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αλλά και άλλων σωματείων, γιατί έκαναν το αυτονόητο, με συλλογικές αποφάσεις των σωματείων τους υπερασπίστηκαν την πρώτη κατοικία συναδέλφου τους. 

Τα δικαστήρια ξεκίνησαν, κατ’ επιταγή της προηγούμενης κυβέρνησης και συνεχίζονται σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ η οποία βρήκε στρωμένο τον δρόμο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξήλωσε την όποια προστασία της πρώτης κατοικίας και ταυτόχρονα ψήφισε και το νόμο-ντροπή που καθιστά τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας ιδιώνυμο αδίκημα.

Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες κι αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει το λαό και τη νεολαία.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό της χώρας μας να περιφρουρήσουν την εργατική – λαϊκή κατοικία από την οργανωμένη επίθεση κράτους και τραπεζιτών. Είναι ανάγκη να αναπτυχθεί ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης μέσα από τους χώρους δουλειάς με τα σωματεία μπροστά, και σε κάθε γειτονιά για να μην επιτρέψουμε να χάσει το σπίτι της καμία λαϊκή οικογένεια.

Έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε το δίκαιο αίτημα: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Απαιτούμε την καθολική προστασία της πρώτης και δεύτερης κατοικίας. Κανένας πλειστηριασμός.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα