Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:35

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ATHENS WALKING TOURS

858 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/10/2020, 10:46 πμ | 0 σχόλια

 

ΘΕΜΑ: Ανακαλύψτε την κρυφή μαγεία της Ακρόπολης με τα Athens Walking Tours

 

Τη μοναδική εμπειρία εξερεύνησης του πιο ξακουστού και σημαντικότερου αρχαιολογικού χώρους της Ελλάδας και ενός από τα πιο εμβληματικά μνημεία στον κόσμο, την Ακρόπολη, προσφέρουν τα Athens Walking Tours την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020, αξιοποιώντας την ελεύθερη είσοδο, που υπάρχει αυτήν την ημέρα. Με την πολύτιμη συμβολή φημισμένων, διπλωματούχων ξεναγών, η εμπειρία περιήγησης στο πιο λαμπερό μνημείο της Ελληνικής αρχαιότητας κρύβει συναρπαστικές αποκαλύψεις και γνώσεις για όλους.

 

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται με τη σφραγίδα ποιότητας των Athens Walking Tours, με ιστορία πολλών χρόνων σε ομαδικές ξεναγήσεις επισκεπτών της Αθήνας από όλο τον κόσμο, και περιλαμβάνουν την περιήγηση των επισκεπτών σε όλα τα μνημεία της Ακρόπολης συνοδευόμενη από σημαντικές λεπτομέρειες της ιστορίας και της μυθολογίας του τόπου μας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους, ή να τις εμπλουτίσουν με νέες, εξερευνώντας κάθε μνημείο και κάθε πτυχή της πολυτάραχης ιστορίας των υπέροχων μνημείων του βράχου.

Οι έμπειροι ξεναγοί των Athens Walking Tours θα τους ταξιδέψουν στο χρόνο και τη μυθολογία προσφέροντας λεπτομερείς περιγραφές και χαρίζοντας απλόχερα μια μοναδική, ολοκληρωμένη και αξέχαστη εμπειρία που λίγοι Έλληνες έχουν βιώσει σε αυτό το επίπεδο και που αποτελεί το όνειρο εκατομμυρίων διεθνών ταξιδιωτών οι οποίοι επιλέγουν την Ελλάδα και την Αθήνα για τις διακοπές τους.

 

Η εκκίνηση θα γίνει κοντά στο σταθμό του μετρό Ακρόπολης και η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί εντός του αρχαιολογικού χώρου, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν την εκπληκτική θέα και να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες που θα μείνουν για καιρό στο προσωπικό αρχείο τους. Το κόστος είναι 12 ευρώ για όλους, ενώ είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το 210 8847269 ή να κάνουν κράτηση online

 

Athens walking tours

Τα Athens Walking Tours από το 2004 προσφέρουν μοναδικές ξεναγήσεις ιστορικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Αθήνας να γνωρίσουν τον αρχαίο πολιτισμό της αλλά και τη σύγχρονη κουλτούρα της. Οι ξεναγήσεις μας που γίνονται από τους έμπειρους ξεναγούς μας, συγκεντρώνουν  την πιο υψηλή βαθμολογία και τα περισσότερα θετικά σχόλια από τους επισκέπτες σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες (TripAdvisor, Viator, Get Υour Guide κλπ). 

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας 

 

Ανθούλα Γιολδάση

Marketing Manager

 

Κινητό: 693 696 6783, e-mail: ag@athenswalkingtours.gr 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα