Πέμπτη, 18/04/2024 | 22:48

Κορονοϊός-Πρέβεζα : «Όχι στην ανθρωποφαγία»

590 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/10/2020, 11:41 πμ | 0 σχόλια

 

 

Η ανθρωπότητα εδώ και μήνες ζει σε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα. Η απειλή του κορονοϊού έχει καθορίσει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. Στη δική μας περιοχή, η ανησυχία στο δεύτερο κύμα της Πανδημίας του κορονοϊού είναι έκδηλη. Ανησυχία που πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τα διαγνωσμένα κρούσματα στα γειτονικά Ιωάννινα  και κάποια κρούσματα τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να μας πανικοβάλλουν, αντίθετα θα πρέπει να μας κρατούν σε εγρήγορση. 

Η δημοτική μας παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» βγαλμένη από τα σπλάχνα της κοινωνίας, δημιουργημένη από τον λαό για τον λαό, σε μία ακόμη δύσκολη συγκυρία γίνεται ένα με την κοινωνία μας και καλεί όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουμε μαζί, ενωμένοι  αυτήν την απειλή  με το όπλο της αλληλεγγύης, χωρίς φιμωμένα μυαλά. Μια συγκυρία που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει κανείς μόνος του, πόσο μάλλον τα διαγνωσμένα κρούσματα της περιοχής μας. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δημότες και οι δημότισσες Πρέβεζας, μπορούν και πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Όχι στην ανθρωποφαγία, ένα λυπηρό δυστυχώς γνώρισμα και χαρακτηριστικό μικρών κοινωνιών, όχι σε πληθυσμό, αλλά στη σκέψη που είναι σαφώς χειρότερο. 

Σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε, στηρίζοντας σαφέστατα και τον κόσμο που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Οι διαγνωσμένοι θετικοί στον Κορονοϊό, δεν είναι «λεπροί» είναι οι άτυχοι και παράλληλα είναι οι συνδημότες μας ή οι συμπολίτες μας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και αξίζουν το σεβασμό και τη στήριξή μας. 

Καλούμε την τοπική κοινωνία, να τηρεί τα μέτρα, της αποστάσεις ασφαλείας, να πλένει σχολαστικά τα χέρια, να χρησιμοποιεί αντισηπτικό, να φορά μάσκα σε κλειστούς χώρους. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Κοινωνία ενωμένη, ποτέ νικημένη. 

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα»  προτρέπει τους πολίτες να είναι ενωμένοι και είναι στη διάθεση κάθε ανθρώπου που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Μας γνωρίζετε, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας. Είναι χαρά μας, είναι τρόπος ζωής μας να βοηθάμε όπου απαιτείται!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα