Πέμπτη, 25/04/2024 | 10:03

Η Κίτρινη φωνή της Αθήνας, η ψυχή της ORIGINAL τα είπε όλα! Χατζηχρήστο ξανά δε θα βρω…

2890 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/10/2020, 11:36 μμ | 0 σχόλια

 

Άκουγα τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, να μιλάνε για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και τη συνέντευξη που παραχώρησε στους Betarades, βλέπω και το trailer της εκπομπής, αυτό ήταν κάηκα ξανά.

διαβάζω κάποιες μαλακίες στο διαδίκτυο ΑΕκτζήδων πιτσιρικάδων που δεν τον γνώρισαν και λένε διάφορα, άλλοι έχουν βάλει τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν είναι δυνατόν να τον έχεις γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο και να μην τον έχεις νιώσει δικό σου. Να μην τον έχεις νιώσει, συγγενικό σου πρόσωπό, φίλο σου και να μην του έχεις τεράστια εκτίμηση και σεβασμό. Και την τεράστια εκτίμηση και τον σεβασμό, ο Μίμης τα έχει κερδίσει, με τη δράση του, με τον ρομαντισμό που μας γέμισε τα μυαλά και τις καρδιές μας και με την προσωπικότητά του. Γούσταρα τρελά που στους επικεφαλής του οπαδικού κινήματος της ΑΕΚ στην ORIGINAL 21, ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν χαχόλος, δεν ήταν ο άνθρωπος του τσαμπουκά, ο χυδαίος, ο καμμένος κλπ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο trailer της εκπομπής των παιδιών με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, δεκάδες χιλιάδες Ενωσίτες μπήκαν να το δουν και σας περνάμε το λινκ παρακάτω.

Πως να ήταν Χούλιγκαν, αφού έγραφε τον Αντιχούλιγκαν τα Σάββατα στο “ΔΙΚΕΦΑΛΟ” (μαχητική εφημερίς των φίλων της ΑΕΚ). Αργότερα ήρθαν και τα ORIGINAL NEWS και το 64 και ΑΕΚ είναι η καρδιά σου και χτυπάει ORIGINAL. Τι να πρωτοθυμηθείς; Όλη η ζωή του ΑΕΚ, ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Το γούσταρες τρελά το ότι η ομάδα σου στους επικεφαλής είχε έναν άνθρωπο με κουλτούρα και πολιτισμό, δεν είχε κανέναν τραμπούκο, ή καμμένο από τα drugs.  Όσοι λένε μαλακίες ότι έτρωγε ή έφαγε χρήματα, προφανώς δεν τον γνωρίζουν και είναι λυπηρό και άδικο, εντελώς όμως. Προφανώς δεν έχουν έρθει εκδρομές στη Θεσσαλονίκη στην Τούμπα και αντί  να πληρώσουν 4 ή 5 χιλιάδες δραχμές, η εκδρομή μας στοίχιζε… 121 δραχμές, δεν έχουν ταξιδέψει από την Πάτρα για αγώνες μπάσκετ της ΑΕΚ στην Αθήνα και να πάρουν προσκλήσεις, ή φοράκια κλπ. Οι δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που αγάπησαν και γνώρισαν τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, σίγουρα πληγώνονται για όλα προσπαθούν να του προσάψουν και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα,  Τα μηνύματα στο 64 ήταν ταξίδι, δεν ξεχνιούνται… Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη δεκάδων χιλιάδων ΑΕΚΤζήδων για τον Μίμη, που δεν περιγράφεται!!!

Κι αν η Γκόμενα με έχει σχολάσει, Χατζηχρήστο με έχεις χαλάσει, αν ρωτήσω ξανά τον Θεό, Χατζηχρήστο ξανά δεν θα βρω, αν θα φύγεις μια μέρα εσύ, θα αναλάβει ο Χομεϊνί (να περνάς καλά Χρηστάρα στην ORIGINAL του ουρανού).

Είναι τρομερή απώλεια για το οπαδικό κομμάτι της ΑΕΚ και για την ίδια την ΑΕΚ, η απουσία του Δημήτρη Χατζηχρήστου, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ή δε συμφωνεί, απλά δεν γνωρίζει…

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης, στο οποίο ο Δημήτρης Χατζηχρήστος είναι απλά απολαυστικός!

 

ΑΕΚ είναι η καρδιά σου και Χτυπάει ORIGINAL

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς

THUNDER 21 για τους λίγους… 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα