Παρασκευή, 19/04/2024 | 23:08

Σε εγρήγορση η επιτροπή γονέων & κηδεμόνων γυμνασίου & λυκείου Καναλακίου, για την επιστροφή στο σχολείο

787 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2020, 7:26 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η επιτροπή γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου και  Λυκείου Καναλακίου, η  οποία  συστάθηκε την Κυριακή 11.10.2020 ενημερώνει τους  μαθητές,  γονείς και  κηδεμόνες  πως  παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Πάργας την Παρασκευή 23-10-2020. Μετά  την έναρξη της συνεδρίασης,  ο Δήμαρχος Πάργας κύριος  Ζαχαριάς καθώς και ο προϊστάμενος  των Τεχνικών Υπηρεσιών  Δήμου Πάργας κύριος Γιαννόπουλος διαβεβαίωσαν  το Δημοτικό Συμβούλιο και  εμάς ότι:
1ο) οι απαιτούμενες  εργασίες αποκατάστασης των ζημιών ώστε  να καταστεί  το κτήριο έτοιμο προς χρήση θα ολοκληρωθούν  στο τέλος  Οκτωβρίου, εξαιρουμένου  του γυμναστηριου,  του οποίου η παράδοση θα καθυστερήσει  περίπου ένα μήνα.
2ο) Θα απαιτηθεί επίσης  χρονικό διάστημα  μιας εβδομάδας για να γίνουν οι εργασίες καθαρισμού του κτιρίου και τακτοποίησης των αιθουσών και του εξοπλισμού .
Όπως προκύπτει  από τα παραπάνω το σχολείο  θα παραδοθει για χρήση  μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου.  Παραμένουμε σε εγρήγορση χωρίς να εφησυχάζουμε, έως ότου πετύχουμε την επιστροφή των παιδιών μας στο φυσικό τους χώρο, το σχολείο τους.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα