Σάββατο, 20/04/2024 | 14:05

Περικλής Σπυράκος: Τον απαξίωσε η δημοτική αρχή Γεωργάκου, τον αξιοποίησε ο Ολυμπιακός!

1139 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2020, 4:30 μμ | 0 σχόλια

 

Ότι και να γράψει κανείς για τον Πέρι και πάλι λίγα θα είναι, ο άνθρωπος είναι παθιασμένος με τη στρογγυλή θέα την μπάλα και κατέχει όσο λίγοι, τα μυστικά της. Αναδημοσιεύουμε κείμενο στο διαδίκτυο που έγραψε για τον αγαπημένο μας Πέρι, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας:

 

Κ Α Τ Α Ξ Ι Ω Σ Η….για έναν άνθρωπο που έχει δώσει όλη του την ζωή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο . Ο δικός μας Πέρι….που επιδεκτικά απαξιώθηκε από την Δημοτική Αρχή της Πρέβεζας , μη ζητώντας του να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον αθλητικό τομέα του Δήμου αλλά και πουθενά αλλού .Η απαξίωση , η ανυπαρξία και η αοσμία της , στο έπακρο σημείο .Ευτυχώς όμως , η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης , αναγνωρίζουνε την μεγάλη του προσφορά , την σοβαρή και υπεύθυνη στάση του όλα τα χρόνια και γι’αυτό του αναθέσανε τα δύσκολα και πολύ σημαντικά καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Άρτα . Είναι αυτό που λέει ο λαός μας…”δεν είδαμε από τα μάτια μας…και είδαμε από τα φρύδια μας…” Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο για τον αγαπημένο μας Πέρι…θα φάνταζε εξάλλου λίγο….αλλά θα κλείσω με το δικό του σχόλιο στην ίδια ανάρτηση στο προσωπικό του profil , ένα σχόλιο…που “κάνει” τον αείμνηστο και αγαπητό πατέρα του , τον Νιόνιο…να είναι υπερήφανος από εκεί ψηλά για τον Πέρι μας και να χαμογελά για την “παρακαταθήκη” του .
” Η στιγμή αυτή είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο πατέρα μου Νιόνιο , που με γαλούχησε με την ιδέα της τιμιότητας και του Ολυμπιακού και στον επίσης αείμνηστο Παντελή Παπαδιωτη πρώτο μου προπονητή … Ευχαριστώ τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, την οικογένεια Μαργωνη και τους φίλους μού, σε όλη την Ελλάδα!!. “

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα