Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:25

Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΣ Πρέβεζα 0-1- Διπλό που αφήνει υποσχέσεις…

603 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/09/2020, 11:59 πμ | 0 σχόλια

 

 

Η Αναγέννηση Άρτας αποτελούσε ανέκαθεν ένα σπουδαίο αντίπαλο για τον ΠΑΣ Πρέβεζα και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ακόμα και την εποχή της δεκαετίας του 80, που ο ΠΑΣ Πρέβεζα βρέθηκε μια ανάσα από τη Β΄Εθνική, όταν ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι στο μπαράζ του Πύργου, από τον Λεβαδειακό. Ακόμα και εκείνη τη χρονιά που ο ΠΑΣ Πρέβεζα διέθετε ομαδάρα, δυσκολεύτηκε με την Αναγέννηση Άρτας.

Σαφώς και μιλάμε για φιλικά παιχνίδια, σαφώς και οι ομάδες και κυρίως οι προπονητές τους, ψάχνονται ακόμα ώστε να ετοιμάσουν αξιόμαχα σύνολα στο πρωτάθλημα.

Το θετικό για τον ΠΑΣ Πρέβεζα είναι ότι επέλεξε δυνατά φιλικά και ασφαλώς είναι πιο ασφαλή τα συμπεράσματα που βγάζει ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Μπέκας.

Κατά πολλούς φιλάθλους πάντως, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι το διπλό του ΠΑΣ Πρέβεζα, στην Άρτα επί της Αναγέννησης, αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον και μακάρι να πάνε όλα καλά.

Για την ιστορία να προσθέσουμε τα στοιχεία της φιλικής αναμέτρησης.

Φιλικός Αγώνας

Σκόρερ: Κωσταμένας (37’)

Διαιτητής: Κουτσιαύτης Α.

Βοηθοί: Σιατής Κ. – Αλευρή Κ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Μπέκας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΒΡΑΧΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ, ΣΙΛΒΑ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ.

Έπαιξαν και οι: ΚΙΟΣΓΙΑ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, IGOR, ΜΕΡΤΖΑΝΙ, ΦΥΣΕΚΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΙ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΛΙΤΟΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα