Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:55

Πρέβεζα: Πόνος-θλίψη-σοκ! Λίγα Λουλούδια για την Ειρήνη

1750 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/09/2020, 11:41 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ένας Καλόκαρδος, ευγενικός και καλοσυνάτος  άνθρωπος έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο θανατηφόρο ατύχημα στη Γέφυρα Καλογήρων.

Στην Πρέβεζα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν και έχει σοκαριστεί από τη φυγή της Ειρήνης Γκανιάτσα στα 47 της χρόνια.

Η Ειρήνη υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας, ήταν μια ευγενική φυσιογνωμία, εξυπηρετική στη δουλειά της κι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ένας άνθρωπος που έβγαζε θετική ενέργεια, ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή σκόρπισε πόνο θλίψη και σοκ στην κοινωνία της Πρέβεζας.

Ένα πανέμορφο, ένα γλυκύτατο κορίτσι δεν υπάρχει πια και είναι σίγουρο ότι το ισόγειο  στη ΔΟΥ Πρέβεζας, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Ότι κι αν γράψουμε θα είναι λίγο, μπροστά σ’ αυτό που συνέβη, είναι ένα τραγικό γεγονός που  δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση που επικοινώνησε με τον ξάδερφο της Ειρήνης, Ζώη Οικονόμου, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της Ειρήνης Γκανιάτσα.

Καλό ταξίδι Ειρήνη!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα