Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:40

Πρέβεζα: Eυμενή σχόλια και κριτικές για τον Καλοκαιρινό Οδηγό (Let’s go Preveza)!

833 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2020, 2:59 μμ | 0 σχόλια

 

 

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και συνεχίζει να κυκλοφορεί για 6η συνεχόμενη χρονιά, για 60 συνεχόμενο καλοκαίρι το Let’s Go Preveza, ή αν θέλετε ο καλοκαιρινός οδηγός του νομού Πρέβεζας.

Τα σχόλια αναγνωστών, επιχειρηματιών και πολιτών του νομού Πρέβεζας ήταν ευμενή όπως και οι κριτικές.

Ο Καλοκαιρινός Οδηγός του νομού Πρέβεζας 2020 (let’s Go Preveza) κυκλοφόρησε και φέτος με όλους τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του νομού Πρέβεζας, τα θέρετρα, τις ακτές, τις λίμνες τα ποτάμια, τα ιστορικά μνημεία, όλα γραμμένα τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να βγάλουμε μια ποιοτική περιοδική έκδοση και ειλικρινά αφενός είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη δουλειά μας και αφετέρου είμαστε ενθουσιασμένοι που άρεσε τόσο πολύ τόσο σε ντόπιους όσο και επισκέπτες του νομού Πρέβεζας.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τα μηνύματά τους στον καλοκαιρινό οδηγό του νομού Πρέβεζας, τους δύο βουλευτές της περιοχής μας Στέργιο Γιαννάκη και Κωνσταντίνο Μπάρκα, τον αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου στον τομέα του τουρισμού, αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, τον Λέκτορα της σχολής οικονομικών και διοικητικών επιστημών του τμήματος λογιστικής και χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Στρατή Κυπριωτέλη,  τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής που στήριξε αυτή την έκδοση και τους χιλιάδες των αναγνωστών για τα ευμενή σχόλια και τις ευμενείς κριτικές τους.

Ο Πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά για ακόμη ποιοτικότερη δουλειά στον καλοκαιρινό οδηγό (Let’ s go Preveza) του νομού Πρέβεζας για το καλοκαίρι του 2021.

 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ

Ο Εκδότης 

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα