Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:11

Νεκρό βρέφος 4 μηνών – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η μητέρα

778 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/08/2020, 2:39 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η είδηση που σόκαρε το πανελλήνιο την Παρασκευή 21 Αυγούστου, φέρνει στο φως και μία ακόμη παράμετρο της τραγικής αυτής υπόθεσης.

Το μόλις τεσσάρων μηνών βρέθηκε νεκρό στην Κέρκυρα, σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.

Το βρέφος από τη Βρετανία βρισκόταν με τη 30χρονη μητέρα του για διακοπές στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη έβαλε το βράδυ της Πέμπτης για ύπνο το μωρό, δίνοντας του γάλα με το μπιμπερό. Όταν το παιδί τελείωσε το φαγητό του, η μητέρα του άφησε το άδειο μπουκάλι για να το πιπιλάει το παιδί και να αποκοιμηθεί.

Όταν το πρωί περίπου στις 7:30, η άτυχη μητέρα ξύπνησε και πήγε να δει τι κάνει το μωρό της, παρατήρησε ότι εκείνο δεν κινείται και δεν αντιδρούσε στις λέξεις της.

Η 30χρονη μητέρα αναστατώθηκε και κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για να ειδοποιήσουν γιατρό και να δουν τι συμβαίνει στο βρέφος.

Ο γιατρός που πήγε διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού, μάλλον από πνιγμό και η μητέρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της. Τελευταία στιγμή την κράτησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και της έσωσαν τη ζωή.

Η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη καθώς έχει πάθει σοκ από τον θάνατο του παιδιού της.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος προκειμένου να αποδοθούν ή όχι ευθύνες στην μητέρα για τον θάνατό του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα