Παρασκευή, 19/04/2024 | 14:52

Γιώργος Κοτοπούλης : έχουμε οικογένειες,παιδιά,εργαζόμενους,συνεργάτες, υποχρεώσεις γιατί μας σκοτώνετε;

729 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/08/2020, 10:12 μμ | 0 σχόλια

 

 

Είναι από τους ανθρώπους που έχει διασκεδάσει με τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες του δεκάδες χιλιάδες κόσμου, έχει απασχολήσει κατά καιρούς μεγάλο αριθμό εργαζομένων και γενικά είναι ο άνθρωπος που το έχει και ξεχωρίζει!

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας Γιώργος Κοτοπούλης  που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην εστίαση και στη διασκέδαση, τοποθετήθηκε από το διαδίκτυο με μια ανάρτηση, αναφορικά με τα νέα μέτρα από την πολιτική προστασία.

Ο κ. Κοτοπούλης, σχολίασε ως εξής τη νέα κατάσταση:

Γιατί θέλεις να με κλείσεις κ. Χαρδιαλια??? Έκανα ότι μου ζήτησες μεχρι τώρα! Μου είπες να κλείσω 72 μέρες,για να σωθούμε & να φτιάξουμε καλά το σύστημα υγειας,.Έκλεισα έμεινα σπίτι & απεκτησα ψυχολογικα & οικονομικά προβληματα,τα χρεη μου τρέχουν με τόκους.!Με αφησες να ανοίξω & ταοποθέτησα τις ομπρέλες μου όπως ακριβώς μου είπες, χάνοντας σχεδόν τις μισές, αφαίρεσα τα σκαμπό απ’το μπάρ, από την πρώτη μέρα που μου το ζήτησες, κράτησα όλες τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών, όπως μου επέβαλλες,Καληψα το 50% το καθησματων που λεει η άδεια μου!! Γέμισα το μαγαζί μου με αντισηπτικα παντού!!! Δεν σταμάτησα ούτε 1 εργαζομενο & δεν μείωσα το μεροκάματο σε κανενα,με πλήρη επίγνωση του κόστους, που εσύ προσωπικά αμφιβάλλω αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό!!! Εβαλα μάσκες σε ολο μου το προσωπικό, & τη φορουσαν τα παιδια με 35-40 βαθμούς Κελσίου & στον ηλιο!!!Πάλεψα όλο το καλοκαίρι με ελέγχους πάσης φύσεως, και πήρα συγχαρητήρια από παντού, για να έρθεις εσύ κ. Χαρδιαλια και να θες να με κλείσεις στο αποκορύφωμα της καλοκαιρινής περιόδου στις 12???Και να στείλεις το κόσμο στις πλατείες τα πάρκα στις παραλίες & στις σκάλες τον έναν επάνω στον άλλον!!Κλείνεις στις 12 & τα μπουζούκια & θα ανοίξουν το απογευμα,οι γάμοι μέχρι 100 άτομα,& θα τους κάνουν από το μεσημέρι με βαρδιες…. Άνοιξες με περίσσια ανευθυνότητα τα σύνορα,χωρίς τεστ σε όλους & τα 20 κρούσματα γίναν 200, & σου φταίω εγώ κ. Χαρδιαλια??? Και εσύ κ. Πρωθυπουργε δεν το βλέπεις; Ξέρω ότι αυτη την αναρτηση δεν θα τη διαβάσετε ποτέ!! Είχατε την ευκαιρία να δώσετε κουπόνια ( η ότι άλλο) για εσωτερικό τουρισμό, και την χάσατε!!!! Εχουμε οικογένειες,παιδιά,εργαζομενους,συνεργάτες, προμηθευτές,υποχρεώσεις γιατί μας σκοτώνετε;

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα