Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:58

Θυμήθηκε…16 Αυγούστου να βγάλει συνεργείο καθαριότητας το απόγευμα ο δήμος Πρέβεζας;

644 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/08/2020, 8:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

Είναι βέβαιο ότι οι δημότες Πρέβεζας, δεν τρέφονται με… χλόη και δεν “τσιμπάνε” σε κινήσεις φθηνών εντυπώσεων.

Στις 16 Αυγούστου συνεργείο καθαριότητας του δήμου Πρέβεζας βγήκε απόγευμα και καθάριζε στην παραλία.

Δεν είναι αρνητικό, κάθε άλλο το γεγονός, θετικό είναι. Όλο το προηγούμενο διάστημα του καλοκαιριού όμως τι συνέβαινε;

Για το τι  είδους καθαριότητα παρείχε ο δήμος Πρέβεζας φέτος το καλοκαίρι, μπορεί ο κάθε δημότης και η κάθε δημότισσα να εκφράσουν την άποψή τους που δεν πρόκειται να επηρεαστούν από φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Μπορούν να μιλήσουν οι άνθρωποι των συνοικιών, οι άνθρωποι κάθε γειτονιάς, οι άνθρωποι τουριστικών περιοχών όπως του Βράχου και βέβαια δεν μπορεί να πειστεί κανείς για το αντίθετο.

Η εύκολη επωδός για να αποποιηθεί τις ευθύνες του ο κ. Γεωργάκος είναι να ρίξει τις ευθύνες αλλού.

Για την καθαριότητα μιλάμε; Άρα ευθύνες έχει ο Ευάγγελος Ροπόκης; Σε καμία των περιπτώσεων, το ψάρι όπως πάντα βρωμάει από το κεφάλι και στο δήμο Πρέβεζας αυτός που έχει συντριπτικά τις ευθύνες για την κατάντια του δήμου Πρέβεζας, είναι ον νυν δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, του οποίου τα πρώτα δείγματα γραφής, είναι άκρως απογοητευτικά.

Διεκδικεί επάξια τον αρνητικό τίτλο του χειρότερου δημάρχου  όλων των εποχών στο δήμο Πρέβεζας.

Δημοσιεύματα άλλων περιοχών πλην του δήμου Πρέβεζας ή ακόμα και πλην του νομού Πρέβεζας ότι ο δήμος Πρέβεζας τα πάει περίφημα , δεν είναι ικανά να ρίξουν στάχτη στα μάτια των δημοτών Πρέβεζας, που βιώνουν στο πετσί τους την κατάσταση με δήμαρχο τον Γεωργάκο!

Και να έρθουμε στο ζήτημα της καθαριότητας με ένα ερώτημα αλλά και μία επισήμανση: Στις 16 Αυγούστου θυμήθηκε ο δήμος Πρέβεζας να βγάλει συνεργείο καθαριότητας απόγευμα στην Πρέβεζα;

Πιο πάνω σας αναφέραμε ότι ο νυν δήμαρχος έχει ακέραιες τις ευθύνες και για την προβληματική κατάσταση και όχι ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

Σε σύνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας τον περασμένο Μάη στη Θεοφάνειο αίθουσα, παίρνοντας το λόγο ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι προτιμότερο στο δήμο Πρέβεζας να μην πέσει πίσσα, αλλά να προσληφθεί προσωπικό στον τομέα της καθαριότητας, να γίνει προμήθεια κάδων απορριμμάτων, απορριμματοφόρων και αυτοκινήτων (πλυντήρια) για να μπορεί ο δήμος να ανταποκριθεί με επάρκεια  στον τομέα της καθαριότητας.

Άρα σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης, αλλά οι ευθύνες για τα χάλια του δήμου Πρέβεζας την φετινή καλοκαιρινή περίοδο  βαραίνουν αποκλειστικά τον κ. Γεωργάκο!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα