Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:23

Χαμόγελα! Η πρώτη πτήση της Jet 2 holidays στο αεροδρόμιο του Ακτίου

851 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/07/2020, 1:15 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τα πρώτα χαμόγελα σε συνδυασμό με τα χειλiδόνια του τουρισμού από την Jet2holidays έφτασαν και στην περιοχή μας σε επίπεδο Ηπείρου.

Την πρώτη άφιξη πραγματοποίησε η Jet2 holidays στο αεροδρόμιο του Ακτίου στις 18 Ιουλίου 2020. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Tour Operator στην Μεγάλη Βρετανία.

 

Παρόντες στην άφιξη ήταν οι αντιπρόσωποι της Jet2 για την Ήπειρο  Αντώνιος Ζυγούρης και  Αικατερίνη Καρδάνη .

 

Η  χρήση μάσκας ήταν υποχρεωτική και οι εισερχόμενοι την φορούσαν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο του αεροδρόμιου και κατά την μεταφορά τους προς τα ξενοδοχεία.

 

Παρά το γεγονός ότι η Jet2.com έπρεπε να αναστείλει το πρόγραμμα πτήσης της στα μέσα Μαρτίου 2020 λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που

επιβλήθηκαν από κυβερνήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του Covid-19, η εταιρία συνέχισε τις πωλήσεις με επιτυχία και προστάτευσε τον προορισμό με καθολική ακύρωση των πτήσεων.

Οι πρώτοι Σκανδιναβοί αφίχθησαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 με τον Σκανδιναβικό Tour operator Apollo Der Touristik Nordic.

 

Ανάσα για δεκάδες επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης στην περιοχή της Πάργας και των Συβότων αποτελεί το άνοιγμα των συνόρων

 

και η επανεκκίνηση στον τουρισμό.

Στην άφιξη παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος της Apollo Der Touristk Nordic για την περιοχή της Ηπείρου κ. Αντώνιος Ζυγούρης και ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου ITS Travel  και η Reservations supervisor της Apollo για την περιοχή της Ηπείρου κ Αικατερίνη  Καρδάνη Ζυγούρη.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα