Σάββατο, 20/04/2024 | 04:15

Πρέβεζα: Τρεις διαφορετικές φυτείες Κάνναβης εντόπισε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.-Έγιναν συλλήψεις

677 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/07/2020, 6:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η επιχείρηση του ελικοπτέρου της αστυνομίας αλλά και οι επίγειες δυνάμεις της στην περιοχή από τη Γέφυρα Καλογήρου, μέχρι τον Λούρο από το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου μέχρι το απόγευμα, απέφεραν καρπούς, ενώ έγιναν και συλλήψεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές. χιλιάδες δένδρα Κάνναβης εκριζώθηκαν (δεν γνωρίζουμε τον αριθμό, όμως είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με πηγές να φτάνουν και τα πέντε χιλιάδες, είδηση που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, μέχρι να έρθει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία), ενώ έγιναν και συλλήψεις σε διαφορετικά σημεία του νομού Πρέβεζας. Γίνεται λόγος για καλλιέργεια Ινδικής Κάνναβης σε τρεις διαφορετικές φυτείες γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι τα δέντρα που καλλιεργούνταν είναι χιλιάδες και αγγίζουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό, πρωτόγνωστο ίσως για τα δεδομένα της περιοχής μας. Υπολογίζεται ότι στα σημεία που υπήρχαν οι φυτείες δεν ήταν εύκολα προσβάσιμες και οι  καλλιεργητές της Ινδικής Κάνναβης πήγαιναν με βάρκες πίσω από το ποτάμι.

Λεπτομέρεια που ωστόσο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, είναι ότι στις συλλήψεις που έγιναν, ήταν και “Τσιλιαδόρος” άτομο δηλαδή που πήγαινε σε φυτεία και παρακολουθούσε την εξέλιξη, αλλά και είχε ως ρόλο να ενημερώνει άλλους, για την εξέλιξη των πραγμάτων. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι μια πληροφορία και μια λεπτομέρεια που δεν έχει επιβεβαιωθεί με επίσημο τρόπο και την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα