Σάββατο, 20/04/2024 | 07:43

Πρέβεζα-Κατώτεροι των περιστάσεων: Χωρίς νερό η παράκτια ζώνη-Τριτοκοσμικές καταστάσεις!

632 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2020, 9:19 πμ | 0 σχόλια

 

 

“Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους…” λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και για μια ακόμη μέρα με πολύ ζέστη, αρκετές περιοχές της Πρέβεζας δεν έχουν νερό, ενώ στην παράκτια ζώνη, καταστηματάρχες, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων καταλυμάτων αλλά και γενικά δημότες Πρέβεζας ήταν αναστατωμένοι.

Κι άλλη διακοπή νερού; Καλοκαιριάτικα και Κυριακάτικα; Ζούμε τριτοκοσμικές καταστάσεις δυστυχώς και η δημοτική αρχή του κ. Γεωργάκου και η ΔΕΥΑ, αποδεικνύονται σε μία ακόμη περίπτωση κατώτεροι των περιπτώσεων.

Οι φωτογραφίες για το Θεαθήναι και οι ανακοινώσεις ότι σε μία ή σε δύο ώρες θα έχουμε… νερό δεν πείθουν τους δημότες Πρέβεζας.

Για την ακρίβεια ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις! Μοιάζει η Πρέβεζα και η παράκτια ζώνη της με περιοχή της Αφρικής με… λευκούς κατοίκους.

Το νερό που μοιάζει ως το αυτονόητο αγαθό το στερούμαστε και θα συνεχίσουμε να το στερούμαστε;  Μετά τον Μάη που έλεγαν όλα εκείνα τα απίστευτα ότι είχε υπερκατανάλωση και δεν είχαν νερό οι δημότες Πρέβεζας, αρχές Ιούλη και πάλι πρόβλημα ύδρευσης στο δήμο Πρέβεζας. Δεν ντρέπεστε καθόλου κύριοι της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑ γι’ αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις;

Ο κύριος δήμαρχος θα… αστράψει και θα βροντήξει;

Δυστυχώς οι κύριοι σε μια ακόμη περίπτωση αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε τα στοιχειώδη; Ούτε τα αυτονόητα; Στους πολιτισμένους λαούς το νερό είναι αυτονόητο αγαθό.

Αρχές Ιούλη και το καλοκαίρι έχει ακόμα πολύ δρόμο! Τι άλλο θα δούμε αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες από τους …. απίστευτους που διοικούν τον δήμο Πρέβεζας;

Ντροπή σας!

 

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα