Πέμπτη, 25/04/2024 | 11:06

Πρέβεζα-Ευχάριστα νέα! Ο γιατρός αναρρώνει!!!

695 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/07/2020, 3:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο θαυμασμός της ζωής, η υπόκλιση στην επιστήμη, ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια, καθρεφτίζονταν σε έναν άνθρωπο για πολλούς απο μας. Έναν λαμπρό επιστήμονα, ταπεινό και ευγενή.

Στα 27 περίπου χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω ξαναζήσει αυτό που συνέβη τις τελευταίες δύο μέρες. “Ο γιατρός μας” να λέει η Σουζάνα, η Μαρία να λέει τα δικά της και πόσο πολύ βοήθησε ο Δημήτρης Κυπριωτέλης.

Μεγάλη αγωνία αλλά και μεγάλη συγκίνηση για την πορεία της υγείας του γιατρού από πολύ κόσμο. Ένα κλίμα απίστευτο και μέσα σε όλα αυτά και η οικογένειά του – προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμος- που ζούσε τη δική της μεγάλη αγωνία.

Ο γιατρός υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας εξέλιξη που μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση.

Τόσο ο γιατρός όσο και ο Μαξ, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή, για να ξανακάνουν τις βόλτες τους μαζί. Εκτός φυσικά τις Κυριακές που ο γιατρός πηγαίνει εκκλησία μόνος του και ο Μαξ περιμένει. Για λίγο χρονικό διάστημα ο Μαξ θα βγαίνει βόλτες με την Όλγα και τον junior Δημήτρη Κυπριωτέλη!

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Ιωάννου, τον Περικλή Λιάκρη και όλο τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας- Πάργας “Βασίλειος Χατζής” που ικανοποίησαν ένα αίτημά μου. Όπως κάνω τα τελευταία 20 χρόνια το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όσο αντέχω. Θα συνεχίσω να στηρίζω με θέρμη τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του συγκεκριμένου συλλόγου.

Ευχάριστα νέα! ο γιατρός αναρρώνει. Περαστικά και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις βόλτες του.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα