Παρασκευή, 19/04/2024 | 15:39

Πρέβεζα: Άστραψε και Βρόντηξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ-Αιχμές στη δημοτική αρχή για το OPEN MALL

662 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/07/2020, 2:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

Για μια ακόμη φορά στην κατεύθυνση στήριξης της τοπικής οικονομίας τάσσεται με σχόλιό του στο διαδίκτυο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας.

Ο κ. Τζίμας θέτει μια σειρά από ερωτήματα αναφορικά με το open mall, αφήνοντας αιχμές για άλλες κατευθύνσεις και άλλους προσανατολισμούς που υπάρχουν στον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και στη δημοτική αρχή Πρέβεζας.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, σχολίασε ως εξής : ΕΝΩΠΙΟΣ…ΕΝΩΠΙΩ….
Όλη η Πρέβεζα και μη , περιμένει να δει την εξέλιξη με το θέμα της απευθείας ανάθεσης που σχετίζεται με το Open Mall….περιμένει να δει , αν τα χρήματα θα έρθουν στους Πρεβεζάνους κατασκευαστές που θα αναλάβουν το έργο ή θα “φύγουν” και θα ταξιδέψουν προς ΔΕΠΑΝ…..η Πρέβεζα περιμένει να δει….αν τα χρήματα θα έρθουν και θα στηρίξουν , όπως προβλέπεται , την τοπική οικονομία….τα Πρεβεζάνικα νοικοκυριά….ή τα βαθύπλουτα σπίτια του τριγώνου Γαλάτσι , Φιλοθέη , Ψυχικό….άραγε…ποιοι σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο…ένθεν και κείθεν…θα ψηφίσουν υπέρ της “φυγής” ???….ποιοί “αντέχουν” να σηκώσουν τέτοιο μεγάλο βάρος…και για ποιανού το ¨χατήρι” και φυσικά…για ποιανού το συμφέρον ???….εδώ όλοι θα κριθούν..

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα