Σάββατο, 27/04/2024 | 01:56

Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδας: Αγώνας για την αποτροπή του πολέμου

538 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2020, 9:54 πμ | 0 σχόλια

 

 

Στα πλαίσια των ευρύτερων ανταγωνισμών ΗΠΑ-Ε.Ε-Ρωσίας και του βρώμικου ρόλου του ΝΑΤΟ, η συνεχιζόμενη αντιπαράθεση Τουρκίας – Ελλάδας πραγματοποιείται για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, για τους αγωγούς  μεταφοράς στις διεθνείς θάλασσες και όχι για κάποια εδαφική ακεραιότητα.

  Οι ΑΟΖ αποτελούν «πεδίο βολής» λεηλασίας  της φύσης και αιματοκυλίσματος . Δεν έχουν καμιά σχέση με την ειρηνική συνύπαρξη και τη συνεργασία των λαών. 

   Οι λαοί της  περιοχής δεν έχουν κανένα λόγο να πολεμήσουν για ΑΟΖ-φυσικό αέριο-πετρέλαιο. Οι λαοί  δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν αλλά επιβάλλεται να ενωθούν και να αγωνιστούν ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων της  περιοχής και των πολυεθνικών  που παίζουν με τις ζωές  μας.

    Καλούμε σε αγώνα ενάντια στο πόλεμο που γεννά  δυστυχία και προσφυγιά. Καλούμε σε αγώνα και στις δυο μεριές του Αιγαίου ενάντια σε κάθε αλλαγή χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων. Καλούμε σε αγώνα για την Ειρήνη, ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων,  ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς των πολυεθνικών και των ιμπεριαλιστών,  ενάντια στην εθνικιστική υστερία και τη μισαλλοδοξία, για την κυριαρχία των λαών χωρίς αμερικάνικες βάσεις στη περιοχή  και τη χώρα.

ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΕΙΡΗΝΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

το διοικητικό συμβούλιο 

του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου -Λευκάδας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα