Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:43

Πρέβεζα : Η φτώχεια οδηγεί νέους στη χρήση ναρκωτικών; -“Σαρωτική επιχείρηση” της αστυνομίας σε σπίτια & μαγαζιά!

798 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/07/2020, 2:28 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σαρωτική επιχείρηση για συλλήψεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά έλαβε χώρα στην Πρέβεζα από την αστυνομία την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020. άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιπολικά και “ντου” της αστυνομίας σε σπίτια αλλά και μαγαζιά της Πρέβεζας, δημιούργησαν μια ανησυχία στην τοπική κοινωνία (Ρωτούσε όλος ο κόσμος! Τι συμβαίνει;), αλλά και μια τεράστια θλίψη για τεράστια λάθη ανθρώπων.

Από τη μία η παραβατικότητα και ο νόμος  που είναι νόμος και  από την άλλη είναι τα λάθη τα τεράστια λάθη που κοστίζουν. Και κοστίζουν όχι χρηματικά, αλλά και συναισθηματικά και μόνο κακό κάνουν  σε οικογένειες ένθεν και ένθεν και τα αποτελέσματα είναι με μία λέξη δυστυχία!

Η φτώχεια νέων τους έχει οδηγήσει σε χρήση ναρκωτικών: Ως ερώτημα το θέτω.

Διότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμων για να αντιληφθεί ότι στην Πρέβεζα δεν υπάρχουν ούτε μεγαλέμποροι ναρκωτικών ουσιών, ούτε Βαρώνοι… Καρτέλ και τα σχετικά.

Αποτελεί δικαιολογία η φτώχεια; Αυτό θα το κρίνετε εσείς αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν γίνει από την αστυνομία Πρέβεζας και προσαγωγές και συλλήψεις αρκετών ατόμων.

Άσχημες καταστάσεις και στενάχωρες, πολύ στενάχωρες…

Μετά από 4 περίπου ώρες σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτουν νέα  στοιχεία και μπορεί το επόμενο διήμερο που ακολουθεί, να σοκάρει με όσα αποκαλυφθούν την τοπική κοινωνία.

 

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα