Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:38

Πρέβεζα : Βουβό σοκ – Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις εξελίξεις η τοπική κοινωνία

1037 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/07/2020, 8:33 πμ | 0 σχόλια

 

 

Μετά από σαρωτική επιχείρηση της αστυνομίας την Τετάρτη 8 Ιουλίου και “εφόδους” και ελέγχους σε καταστήματα και σπίτια για υποθέσεις περί ναρκωτικών, έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, θα οδηγηθούν σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου στον Εισαγγελέα Πρέβεζας περίπου 8 άτομα. Τον αριθμό τον μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη διότι ακόμα και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν εξελίξεις που είναι άγνωστο που θα οδηγήσουν.

Το αν αυτές οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έβγαλαν κάτι μεγάλο, μένει να φανεί, όπως επίσης μένει να φανεί αν πρόκειται μόνο για χρήστες, δηλαδή τοξικομανείς που υπάγονται στην κατηγορία των ασθενών.

Στην Πρέβεζα κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, κάποιοι μίλησαν για 2 κιλά κοκαίνης, κάποιοι μίλησαν για εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς, ωστόσο εάν δεν υπάρξει επίσημη πληροφόρηση από την αστυνομία, όλα αυτά ανήκουν σε… επίπεδο Ράδιο Αρβύλα.

(Τα βεγγαλικά που έπεσαν επειδή έγινε πολύς θόρυβος και επικοινωνήσατε μαζί μου, είχαν να κάνουν με γεννέθλια!  Ο γιος της Μαρίας είχε τα γεννέθλιά του και το γιόρτασαν με τη ψυχή τους! Να τον χαίρεσαι Μαρία και να τον καμαρώνεις, χρόνια του πολλά! )

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις εξελίξεις η τοπική κοινωνία καθώς πληροφορίες που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη κάνουν λόγο για εμπλοκή και ατόμων  υπεράνω κάθε υποψίας.

 

Πάντως υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που είναι καταστενοχωρημένος στην Πρέβεζα από αυτές τις εξελίξεις.

Ναι, η αστυνομία κάνει τη δουλειά της, ναι ο νόμος είναι νόμος, όμως σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να κυκλοφορούν – ακόμα και σε επίπεδο σεναρίων- υποθέσεις, ονόματα, χωρίς να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και βέβαια κατά τη δική μας άποψη, η επίσημη πληροφόρηση από την αστυνομία.

Τις επόμενες ώρες -ίσως και μέρες- είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις αυτές, αυτό που μένει να δούμε είναι προς ποια κατεύθυνση.

 

Σπύρος Πλέουρας  

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα