Πέμπτη, 24/06/2021 | 23:00

Λευκάδα-Πόρτο Κατσίκι: Ελλιμενισμός πλοίου δίπλα στους λουόμενους με μουσική στη διαπασών

318 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2020, 11:46 πμ | 0 σχόλια

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για το Πόρτο Κατσίκι, την πανέμορφη παραλία της Λευκάδας.

Σε βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής για το MEGA , φαίνεται ένα Ferryboat, να ελλιμενίζεται στην ακτή της προστατευόμενης παραλίας, δίπλα ακριβώς στους λουόμενους.

Σημειώνεται ότι στους προστατευόμενους κόλπους, υπάρχει πρόβλεψη για αγκυροβόληση των πλοίων σε απόσταση 300 μέτρων από την ακτή.

Πέρα από αυτό, το πλοίο έπαιζε μουσική στη διαπασών, και όταν οι λουόμενοι ζήτησαν το λόγο, οι ιθύνοντές του, ασχημονούσαν, απειλώντας και βρίζοντας τον κόσμο.

Σχολιάζοντας το θέμα στον «Mini Καύσωνα», ο δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Κάλος, καταδίκασε τα γεγονότα, χαρακτηρίζοντάς τα «ατυχέστατα, απαράδεκτα και κατακριτέα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr :

Με έναν… φασαριόζικο τρόπο έκαναν το μπάνιο τους οι λουόμενοι στο Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας όταν καπετάνιος με το «έτσι θέλω» μπήκε με το ferryboat στην παραλία και απείλησε όσους διαμαρτυρήθηκαν. Σε βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, φαίνεται ένα ferryboat, να ελλιμενίζεται στην ακτή της προστατευόμενης παραλίας, δίπλα ακριβώς στους λουόμενους και να παίζει Γιάννη Πλούταρχο στη… διαπασών.

«Ξαφνικά ακούγονται τσιφτετέλια πολύ δυνατά και έρχεται ένα ferryboat εκεί που είναι οι λουόμενοι. Στην αρχή θεωρήσαμε πως έκανε λάθος αλλά με φόρα ήρθε και έκατσε στα βότσαλα. Επειδή δεν έχει άγκυρα έβαλε μπροστά όλες τις μηχανές, τις εξατμίσεις» είπε ο κ. Περρής στο MEGA.

«Ο καπετάνιος είναι κεφάτος που είναι και DJ κάνει αφιερώσεις δυνατά, λέει από που αγόρασε τα ηχεία που είναι εκπληκτικής ηχορύπανσης» ανέφερε και είπε πως οι λουόμενοι αντέδρασαν. Στη συνέχεια το ferryboat κατέβασε μία σκάλα ενώ σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή, μόλις είδε τη δυσαρέσκεια των λουόμενων, μέλος του πληρώματος «έδειξε τα γεννητικά του όργανα και απειλούσε. Οι απειλές ακούγονταν και από το μεγάφωνο από τον καπετάνιο που είπε θα στείλει δύο παλικάρια να τους κάνουν μαύρους».

Σημειώνεται ότι στους προστατευόμενους κόλπους, υπάρχει πρόβλεψη για αγκυροβόληση των πλοίων σε απόσταση 300 μέτρων από την ακτή. Ο δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Κάλος, καταδίκασε τα γεγονότα, χαρακτηρίζοντάς τα «ατυχέστατα, απαράδεκτα και κατακριτέα». «Πρόκειται για καραβάκια που κάνουν εκδρομές από το Νυδρί καθημερινά» αποκάλυψε.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα