Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:40

Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των παιδιών της 37χρονης μετά την εκτέλεση της μητέρας τους

588 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/06/2020, 2:31 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η μητέρα της 37χρονης μίλησε στο Star σε φορτισμένη κατάσταση, λέγοντας: «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε αγάπη μου. Μέσα στην αγκαλιά μου αγάπη μου τα παιδάκια».

Σε ερώτηση για το αν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης φορούσαν τελικά στολές αστυνομικών όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, η μητέρα της 37χρονης είπε πως, όπως της είπε ο γαμπρός της, «Στην αρχή δεν υποψιάστηκε, αλλά όταν είδε να βγάζουν όπλα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δυστυχώς… Ήμουν υπερήφανη και για τα δυο μου παιδιά, και για τον γαμπρό μου και για το κορίτσι μου. Ο γαμπρός μου είναι από τις καλύτερες οικογένειες της Ζακύνθου».

Οι δύο δράστες έστησαν ενέδρα στο ζευγάρι στην περιοχή του Αγίου Σώστη και πυροβόλησαν εν ψυχρώ την 37χρονη, ενώ βρισκόταν επάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο 53χρονος. Ο άντρας κατάφερε τραυματισμένος να τους ξεφύγει.

Ο άνδρας της 37χρονης μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας. Ο 53χρονος έδωσε μια πρώτη κατάθεση στην Αστυνομία, περιγράφοντας τα δευτερόλεπτα που οι δράστες, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του ίδιου και της συζύγου του.

Ήταν την ώρα που οδηγούσε την μηχανή του, με την σύζυγό του ως συνοδηγό και κατευθύνονταν προς το σπίτι τους. Ο τραυματισμένος άνδρας μετά την επίθεση που δέχτηκε, κατάφερε να διαφύγει σε κοντινό σπίτι φιλικού του προσώπου, με τη βοήθεια του οποίου φαίνεται να κάλεσε ασθενοφόρο.

 

 

Οι έρευνες για τη μαφιόζικη εκτέλεση

Πλέον οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στο παρελθόν του 54χρονου επιχειρηματία, οποίος διαθέτει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην Ζάκυνθο και μια εταιρεία ενοικίασης μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως προκύπτει από τα αρχεία τις Ασφάλειας, ο 54χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ναρκωτικά και μαστροπεία, ενώ είχε εκτίσει ποινή 4 ετών και είχε αποφυλακιστεί κανονικά.  Έκτοτε δεν απασχόλησε τις Αρχές.

 

Ωστόσο κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο νησί τα τελευταία χρόνια, ήθελαν των 54χρονο να είχε βοηθήσει τις αρχές του νησιού για την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος επιχειρηματία τις Ζακύνθου το Καλοκαίρι του 2016 με λεία μισό εκατομμύριο ευρώ, όπου μάλιστα φέρεται να είχε παρουσιαστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη.

Αυτές οι πληροφορίες αλλά και το περιστατικό έχουν μπει πια στο “μικροσκόπιο” των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το “συμβόλαιο” να “υπογράφηκε” με φόντο αυτές τις φήμες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα