Σάββατο, 20/04/2024 | 17:56

Σπύρος Πλέουρας : Τα δώρα του γιού μου- χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!

763 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2020, 11:50 πμ | 0 σχόλια

 

 

Κυριακή 21 Ιουνίου η γιορτή του πατέρα, μάλιστα! Δεν την πολυθυμάμαι την ημερομηνία για να είμαι ειλικρινής. Θεωρώ πάντα ότι η μητέρα είναι το ιερό πρόσωπο, αυτό που φέρνει στη ζωή και κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι το πρώτο και μοναδικό πρόσωπο της ζωής μας που η αγάπη αυτή δε συγκρίνεται.

 

Όμως 21 Ιουνίου είναι η γιορτή του πατέρα και τα δώρα του γιού μου τα έφτιαξε στο Καραμάνειο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας για το οποίο έχω να σημειώσω για μια ακόμη φορά ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά και αποδίδω τα εύσημα σε όλο τον κόσμο που αυτό το νηπιαγωγείο υπάρχει στην πόλη μας.

Μου τα έφερε λοιπόν ο Λάμπρος τα δώρα για τη γιορτή του πατέρα και αιφνιδιάστηκα ευχάριστα, στην πραγματικότηα δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένος ένιωσα.  Είμαι από τους μπαμπάδες που νιώθουν ευτυχισμένοι με τα απλά και αληθινά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ευτυχισμένος μπαμπάς με Φεράρι και… ξανθιά Γκόμενα (άσε που προτιμώ τις… μελαχροινές) και δεν ξέρω τι άλλο.

Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα με τις δύο καρδούλες του Λάμπρου η μία είναι σε κίτρινο χρώμα (προφανώς λόγω ΑΕΚ) και η άλλη…. μπλε! Λόγω Δήμου της καρδιάς μας;

Δεν ξέρω θα σας γελάσω. Με χιούμορ φυσικά γράφονται τα παραπάνω και εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Να’ μαστε καλά να βλέπουμε να μεγαλώνουν και να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα  και να ζούμε την αγάπη μας προς τα παιδιά μας και την αγάπη τους προς εμάς. Αξία Ανεκτίμητη!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα