Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:41

Πρέβεζα: Υποδειγματική συμπεριφορά των καταστημάτων-Έμφαση στην ατομική ευθύνη

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2020, 12:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην… Μετά… Καραντίνα εποχή τα καταστήματα εστίασης ή αν θέλετε τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Πρέβεζας, τηρούν ευλαβικά τα μέτρα που προβλέπονται για τον Κορονοϊό. Εκεί που υπάρχει ένα θέμα και επιβάλλεται άμεσα να διορθωθεί είναι στην ατομική ευθύνη του καθενός μας. Είναι κρίμα και θα είναι οδυνηρό εξαιτίας ελαχίστων επιπόλαιων να δημιουργηθεί θέμα στο μέλλον ή στο άμεσο μέλλον.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η συμπεριφορά των καταστηματαρχών της Πρέβεζας είναι κάτι παραπάνω από σωστή, είναι υποδειγματική και θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για καταστήματα άλλων περιοχών της χώρας.

Από τη μία έχουμε λοιπόν την άψογη συμπεριφορά των καταστηματαρχών, με τις μάσκες, τα γάντια, τα αντισηπτικά, τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται, από την άλλη αξίζει να δοθεί έμφαση στην ατομική ευθύνη.

Είναι κάτι που έθεσε και υψηλόβαθμος πολιτικός παράγοντας της περιοχής μας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε με αντικείμενο τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή μας.

Υποδειγματική συμπεριφορά λοιπόν των καταστηματαρχών που ήδη υπάρχει και έμφαση στην ατομική ευθύνη και έτσι όλα θα κυλήσουν ομαλά και χωρίς θέματα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην Πρέβεζα.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα