Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:28

Πρέβεζα : Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Σπηλιάδου

730 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2020, 11:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σφοδρή ήταν η  σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο το  Σάββατο 20 Ιουνίου προς Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 (ώρα περίπου 00.10), στη οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα.

Όλα έγιναν γρήγορα όταν ΙΧ αυτοκίνητο κατεβαίνοντας προς της Σπηλιάδου από το ύψος που είναι το κτίριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και κατευθύνονταν (πήγαινε να στρίψει) προς το παραλιακό πάρκινγκ συγκρούστηκε  με δίκυκλο (μηχανάκι) που επιχείρησε να πάρει την ανηφόρα προς το κτίριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες της πυροσβεστικής στην Πρέβεζα.

Η σύγκρουση ήταν αφοδρή και  στον τόπο που εκδηλώθηκε το ατύχημα (και είναι σε κοντινή απόσταση από το λούνα πάρκ) έσπευσε ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο νεαρός οδηγός του δικύκλου και οι πρώτες πληροφορίες- τις οποίες  ωστόσο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- παρά τη σφοδρή σύγκρουση κάνουν λόγο για τραυματισμού του οδηγού του δικύκλου στο πόδι. Επαναλαμβάνουμε την πληροφορία αυτή τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Επίσης με επιφύλαξη μεταφέρουμε ότι το δίκυκλο είχε σβηστά φώτα γεγονός που μπέρδεψε τον οδηγό του ΙΧ.

Η φωτογραφία αποτυπώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ωστόσο προέχει η ανθρώπινη ζωή και ευχόμαστε να είναι όλα αντιμετωπίσημα.

Ήταν η κακιά στιγμή είπανε όσοι βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος. μακάρι να μην υπάρξουν χειρότερα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα