Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:56

Πρέβεζα: Σε μια νύχτα, έκλεψαν όλα τα ποδήλατα πολυκατοικίας! Έχει παραγίνει το κακό!

783 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/06/2020, 12:24 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε μια νύχτα έκλεψαν όλα τα ποδήλατα που υπήρχαν σε πολυκατοικία της Πρέβεζας την Πέμπτη 11 προς Παρασκευή 12 Ιούνη 2020. το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, οι κλοπές ποδηλάτων αποτελεί δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο εδώ και αρκετό καιρό στην πόλη της Πρέβεζας.

Οι δράστες μοιάζουν να δρουν ανενόχλητοι και οι κλοπές ποδηλάτων στην πόλη της Πρέβεζας είναι ουκ ολίγες. Η Αστυνομία της Πρέβεζας τι κάνει γι’ αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο; Έχει εντοπίσει υπόπτους, έχει εξιχνιάσει τέτοιες περιπτώσεις;

Το δικό μου ποδήλατο το κλέψανε… Οκτώβρη μήνα. Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η συμπολίτισσά μας Όλγα Κουρεμένου πιστοποιεί το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο: “Κλαπηκαν κατα τη διαρκεια της νυχτας ολα τα ποδηλατα της πολυκατοικιας μας…. ρομα…ντικα και αθορυβα…εχει ξαναγινει πριν χρονια….το δικο μου ειναι λευκο με ενα διακριτικο ροζ λοουλουδακι στο σιδερο…αν το δειτε….γραψτε μου!”

Επιτέλους η αστυνομία ας ψάξει να βρει τους κλέφτες των ποδηλάτων, γιατί οι περιπτώσεις είναι ουκ ολίγες. Το να μπαίνουν και σε πολυκατοικίες και να παίρνουν ποδήλατα, δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Έλεος, έχει παραγίνει το κακό!

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα