Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:58

Πρέβεζα: Με διαδικασίες Εξπρές, φωτισμός, για να μη θρηνήσουμε θύματα!!!-Ακούν οι αρμόδιοι φορείς;

668 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2020, 10:43 πμ | 0 σχόλια

 

Το σημείο που έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα, στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα Σάββατο 20 Ιουνίου προς Κυριακή 21 Ιουνίου (περίπου ώρα 00.10) εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ατυχημάτων.

Ο φωτισμός είναι ελλιπής και είναι ακριβώς το σημείο που οι επισκέπτες της Πρέβεζας (αλλά και οι ντόπιοι) είτε στρίβουν για να σταθμεύσουν τα αυτοκινητά τους στο παραλιακό πάρκινγκ (στο οποίο υπήρχαν κάποιες λάμπες σβηστές ) ή να προχωρήσουν στην Σπηλιάδου.

Πιθανότατα ο ελλιπής φωτισμός να ήταν ο σημαντικός λόγος που να “οδήγησε” στο τροχαίο ατύχημα. Αυτό δεν θα το κρίνουμε εμείς, μετά την εκδήλωση του ατυχήματος όμως δεν ήταν λίγος ο κόσμος που έκανε λόγο για ελλιπή φωτισμό και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποτελεί “αχίλλειο πτέρνα”  για την εκδήλωση τροχαίων ατυχημάτων για το υπόλοιπο του καλοκαιριού που το μεγαλύτερο μέρος του είναι μπροστά μας.

Με διαδικασίες εξπρέπες επιβάλλεται να υπάρξει ο απαιτούμενος φωτισμός στο σημείο της οδού Σπηλιάδου στην Πρέβεζα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ατυχημάτων.

Κροούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες άμεσα, για να μη θρηνήσουμε θύματα!!! Ακούν οι αρμόδιοι φορείς;

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα