Σάββατο, 20/04/2024 | 08:42

Πρέβεζα: Λίγα λουλούδια για τη Σούλα Λάππα

1189 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/06/2020, 2:29 μμ | 0 σχόλια

 

Ζωντανός άνθρωπος, με ζωηράδα, με καλοσύνη, ευγένεια και χιούμορ. Η φωνή της ακούγονταν απο μακριά, Δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά της Κώστα και Γιάννη, να είναι συνεχιστές, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού που έχει αποσπάσει η οικογένεια στην κοινωνία μας. Δύο εξαιρετικά παιδιά, δυο παιδιά διαμάντια!!!

Είχε την τύχη να δει εγγόνια, να ζήσει νύφες που την αγαπούσαν πραγματικά σαν δεύτερη μάνα τους, νύφες που έμοιαζαν να είναι φίλες με την πεθερά τους, να ανταλλάσουν απόψεις. Σωστή μαχήτρια είχε λύσεις για όλα, δεν την έβαζε τίποτα κάτω. Λεβέντισσα!

“Σπύρο, ξέρεις τι ωραίες στολές φτιάχνει η Βάσω, για το Καρναβάλι;” και πόσα άλλα δεν έχουμε πει. Και φιλόζωη, ο τρόπος που μιλούσε για τα σκυλιά, και η αγάπη που είχε για τα ζωάκια, ήταν από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την προσωπικότητα της Σούλας Λάππα.

Άξια γυναίκα, με το αστείρευτο χιούμορ της, αλλά εκείνη τη φωνή της, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Φωνή που σου έδινε ζωή, που σου έβγαζε θετικά συναισθήματα, πειράγματα. Ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, με μια ψυχή γεμάτη αγάπη, ήταν η Σούλα Λάππα. Και επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει τόσα άσχημα και τραγικά στη μικρή μας περιοχή, τα συναισθήματα βγαίνουν αυθόρμητα, για έναν άνθρωπο που είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Είναι σίγουρο ότι και ο κυρ Σπύρος θα είναι θλιμμένος, αλλά γεμάτος αγάπη στην καρδούλα του για τη Σούλα του, πέτυχαν μαζί στη ζωή πολλά.

Ότι κι αν γράψουμε για τη Σούλα Λάππα, δεν φτάνει, ένα πελώριο κενό μου φαίνεται πλέον στη γειτονιά μας, ένα κενό και μια βουβή σιωπή.  Που είναι εκείνη  γεμάτη ζωντάνια και ζωηράδα  φωνή με τα γέλια της και την αισιοδοξία της; Καλό ταξίδι Σούλα μου!

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα