Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:05

Πρέβεζα: Κυκλοφορεί για 6η σερί χρονιά ο καλοκαιρινός οδηγός (Let’s go Preveza)

885 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2020, 12:53 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η έκδοση αυτή ακόμα και για μας που την ετοιμάζουμε και πασχίζουμε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κάθε φορά, στην ουσία αποτελεί ένα ταξίδι σε όλους τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του νομού Πρέβεζας, σε όλα τα θέρετρα, τα ιστορικά μνημεία, τις υπέροχες ακτές μας.

Στις σελίδες της  έγχρωμης  περιοδικής έκδοσης λοιπόν  του καλοκαιρινού οδηγού  (let’s go Preveza) φιλοξενούνται  όλοι οι αρχαιολογικοί θησαυροί, τα θέρετρα οι ακτές, οι φυσικές ομορφιές  και τα ιστορικά μνημεία της περιοχής μας. Τα κείμενα είναι γραμμένα στην ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται τοποθετήσεις εκροσώπων φορέων  για τον τουρισμό στην περιοχή μας.

Και φέτος γίνεται εξαιρετική δουλειά, διανέμεται δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα  από εταιρεία διανομής, καλοκαιρινά στέκια, σούπερ μάρκετς και είναι ένας υπέροχος τρόπος και για τον ντόπιο και για τον επισκέπτη να απολαύσει το μεγαλείο που η ιστορία και η φύση, έχουν προικίσει τον τόπο μας. Ο Καλοκαιρινός οδηγός του νομού Πρέβεζας θα κυκλοφορήσει εντός του Ιουλίου του 2020 και είναι πασίγνωστο πια ότι το Let’s Go Preveza ( ο καλοκαιρινός οδηγός του νομού Πρέβεζας) και το καλοκαίρι είναι φίλοι αχώριστοι.

Αυτή την εποχή που η ανάγκη για διαφήμιση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν την καταχώρησή τους στον καλοκαιρινό οδηγό του νομού Πρέβεζας. Μπορείτε να στείλετε emali στο tomistinenimerosi@gmail.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μου στο κινητό μου τηλέφωνο 6947565249.

Με εκτίμηση 

Ο εκδότης

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα