Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:54

Πρέβεζα-Αρνητική εξέλιξη: Ακυρώσεις επισκέψεων από Σερβία και Βόρεια Μακεδονία

649 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2020, 6:46 μμ | 0 σχόλια

 

Ανησυχητικά είναι τα μηνύματα αναφορικά και με τον οδικό τουρισμό στην περιοχή μας, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ένας σημαντικός αριθμός επισκεπτών από τη Σερβία και την Βόρεια Μακεδονία, ακύρωσε τις επισκέψεις του στην περιοχή μας.

Πρόκειται για επισκέπτες που είχαν ως προορισμό σύμφωνα με πληροφορίες τις περιοχές Βράχου-Λούτσας, Λυγιάς αλλά και τον Μύτικα.

Η εξέλιξη είναι ασφαλώς αρνητική και μειώνει τις όποιες ελπίδες είχαν εναποθέσει ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων καταλυμάτων για επισκέψεις από τις γειτονικές χώρες της Σερβίας και της Βόρειας Μακεδονίας, σύντομα θα γνωρίζουμε αν αυτές οι ακυρώσεις είναι μαζικές.

Στην περίπτωση που οι ακυρώσεις είναι μαζικές τόσο από τη Σερβία όσο και από τη Βόρεια Μακεδονία, τότε είναι ευνόητο ότι θα έχουμε οξύ πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός των ακυρώσεων, είναι εξακριβωμένο, μένει να δούμε το μέγεθος της απώλειας επισκεπτών από τις δύο γειτονικές χώρες για την περιοχή μας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι Τρίτη 30 Ιουνίου και Τετάρτη 1η Ιουλίου θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος και τον βαθμό των ακυρώσεων των επισκέψεων στην περιοχή μας από Σερβία και Βόρεια Μακεδονία.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα