Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:59

Πλακιωτάκης: Όταν η Τουρκία παίζει με ζωές δυστυχισμένων η Ελλάδα δίνει μαθήματα ανθρωπιάς

482 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2020, 5:19 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μήνυμα στέλνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης στην Τουρκία . Ευρισκόμενος στην ακριτική Χίο, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κατηγορεί τη γείτονα για εκμετάλλευση της ανθρώπινης δυστυχίας των προσφύγων για να επιτεθεί στην Ελλάδα.

Στη δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης επισημαίνει πως όταν η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις, η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας, προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

“Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε”, με τη βοήθεια των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, τόνισε από τη Χίο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο του νησιού, για να επαινέσει, όπως είπε, και να εκφράσει τις ευχαριστίες όλων, πολιτικής ηγεσίας και πολιτών, στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την πολύτιμη προσφορά τους στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας.

Όπως σημείωσε, ενισχυμένο με σύγχρονα μέσα και πρόσθετο προσωπικό, το Λιμενικό Σώμα, είτε με, είτε χωρίς κορονοϊό, βρίσκεται “σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και με αυξημένες περιπολίες, λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα