Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:35

Μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για την έναρξη των πανελλαδικών

446 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2020, 10:22 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου για την έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

 

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με επίτευξη όλων των στόχων και των επιθυμιών των υποψηφίων σε αυτές από το Δήμο Πρέβεζας καθώς και σε όλους τους υποψηφίους του Νομού Πρέβεζας.

Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, θα αποτελέσουν από τις περιπτώσεις που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε όπως άλλωστε όλη αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Αποτελούν τις εξετάσεις όπου θα αποδειχθεί και πάλι, το πόσα μπορούμε να πετύχουμε οι Έλληνες ενωμένοι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές και αυτό μέσα από την πειθαρχία, τη διαύγεια και τις ικανότητες που θα επιδείξουν τα παιδιά μας και οι επιβλέποντες εκπαιδευτικοί.

Αγαπητοί μαθητές και μελλοντικοί φοιτητές του Δήμου Πρέβεζας, η δική σας γενιά και όχι μόνο όσων είστε στην Τρίτη Λυκείου, αποτελεί μια νέα γενιά ορόσημο για το μέλλον της χώρας, αλλά και πολύ περισσότερο για το μέλλον του τόπου μας. 

Σας καλώ όλους σας που επιλέξατε το δρόμο των πανεπιστημιακών σπουδών, με τη συμμετοχή σας στην κορυφαία εθνική διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων,επιδεικνύοντας μία πρωτοφανή ωριμότητα και συνέπεια μέσα στην περιπέτεια της πανδημίας, να αποδώσετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με αυτοπεποίθηση και καθαρή σκέψη. Σας παροτρύνω και εγώ ως απόφοιτος Πολυτεχνείου να ανοίξετε την πόρτα εισόδου στην ανώτατη παιδεία που θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας και της επαγγελματικής σας ολοκλήρωσης. 

Είμαι πεπεισμένος, ότι η νέα γενιά του τόπου μας η οποία είναι ιδιαίτερα χαρισματική και δυναμική, με υψηλό όραμα και δυνατή θέληση προόδου, ότι θα αποτελέσει στα επόμενα χρόνια, μαζί με τη γενιά των επιστημόνων και τεχνοκρατών του BrainDrain που επιστρέφοντας θα μετατραπεί στο επιθυμητό για την Ελλάδα BrainGain, την απαιτούμενη δυναμική που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην κορυφή όπως ακριβώς αξίζει στους πολίτες της. Καλή επιτυχία σε όλους !

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα