Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:32

Λιμάνι Πρέβεζας : Απαιτείται καθαρισμός και ευπρεπισμός! Δεν πάει άλλο…

834 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/06/2020, 12:12 πμ | 0 σχόλια

 

 

Κι ενώ δεσπόζει πλέον η Μαρίνα της Πρέβεζας, στο λιμάνι, ακριβώς δίπλα, ακριβώς απέναντι για να ακριβολογώ, η κατάσταση είναι σκέτη αντίφαση.

Σκουπίδια, ξερά αγριόχορτα που δείχνουν ότι δεν έχει γίνει καθαρισμός για αρκετό χρονικό διάστημα.

Προσέξτε, είναι η βιτρίνα της Πρέβεζας, από εκεί δίπλα κόσμος από άλλες πόλεις ή και άλλες χώρες, θα περπατήσει, δεν είναι δυνατόν να έρθει αντιμέτωπος με  αυτή την κατάσταση.

Δεν περιποιεί τιμή για κανέναν μας.

Αφενός θα πρέπει να καθαριστεί καλά ο χώρος, να τοποθετηθούν γιατί όχι μικρά καλαθάκια, για να μην υπάρχουν σκουπίδια από πλαστικά ανθρώπων που περνούν από εκεί και τα αφήνουν και αφετέρου θα πρέπει να ευπρεπιστεί.

Συμπαθής τάξη ανθρώπων, κάνει μπουγάδες,  ενώ υπάρχουν και ακαθαρσίες….

Όσοι-όσες σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στο παραλιακό πάρκινγκ και κάνουν το λάθος να περπατήσουν προς το λιμάνι, απέναντι από την μαρίνα Πρέβεζας, αυτές οι εικόνες δεν θα μας διαφημίσουν, απεναντίας,  θα δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, να γίνει ένας καθαρισμός και αυτός ο καθαρισμός να λαμβάνει χώρα κάθε φορά που κρίνεται αναγκαίο στο λιμάνι της Πρέβεζας την θερινή περίοδο.

Δεν είναι δύσκολο  να ομορφύνει ο χώρος εκεί να  τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους λουλούδια, να αλλάξει όψη εντελώς.

Συμπολίτες μας διαμαρτύρονται και έχουν δίκιο.

Δε ζητάμε από τη δημοτική αρχή να λύσει δα και τον …γόρδιο δεσμό, απλές παρεμβασούλες καθαρισού και ευπρεπισμού ζητάμε που θα ομορφύνουν αυτό το κομμάτι, της Πρέβεζας, που είναι ακριβώς απέναντι από την μαρίνα και αποτελεί σκέτη παραφωνία. Το καλοκαίρι ήρθε, δεν πάει άλλο…

Είναι βέβαιο ότι δεν απαιτούνται πολλά πράγματα, ούτε είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα. Αυτή η κατάσταση πάντως στο λιμάνι της Πρέβεζας, είναι εδώ και αρκετούς μήνες…. και πρέπει να αλλάξει, εξυπακούεται, προς το καλύτερο…

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα