Τετάρτη, 24/04/2024 | 01:38

Κίνηση Τριημέρου στην Πρέβεζα: Ικανοποίηση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία

572 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2020, 4:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

Οι εποχές αλλάζουν, οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ο κόσμος συνολικά αλλάζει και αναφορικά με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πόλη της Πρέβεζας υποδέχθηκε αρκετό κόσμο συνολικά.

Κίνηση που φυσικά δε συγκρίνεται με την προηγούμενη ή τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο υπάρχει μια αχτίδα αισιοδοξίας ότι οι επαγγελματίες της Πρέβεζας, μπορούν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, να σώσουν ένα μέρος και να μην “χαθεί” το καλοκαίρι για την τουριστική οικονομία του τόπου, διότι είναι βέβαιο ότι ο επόμενος  χειμώνας θα είναι ακόμα πιο βαρύς, ακόμα πιο ασήκωτος σε σύγκριση με προηγούμενες φορές.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου οι βροχές ήταν αυτές που δεν επέτρεψαν και στον κόσμο να ταξιδέψει στην Πρέβεζα, αλλά και στους καταστηματάρχες να δουλέψουν.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου η πόλη της Πρέβεζας, είχε τον περισσότερο κόσμο το διάστημα μετά την καραντίνα και την άρση των μέτρων, αλλά κι αυτό δεν είναι αρκετό για  επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό, που έχουν πάγια έξοδα κλπ. Ήταν όμως μια μέρα ενθαρρυντικής κίνησης που αφήνει κάποιες υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον στο καλοκαίρι που διανύουμε.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου η Πρέβεζα είχε κίνηση, όμως ήταν και η τελευταία μέρα του τριημέρου, που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος είχε ήδη από το μεσημέρι να παίρνει το δρόμο της επιστροφής.

Δεν μπορεί ασφαλώς να γίνει συγκριση του περσινού τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με το φετινό και λόγω ειδικών συνθηκών και παραγόντων, όμως η Πρέβεζα έδειξε ωριμότητα, επαγγελματισμό και πλήρη ετοιμότητα να ανταποκριθεί με επάρκεια στις απαιτήσεις των καιρών.

Οι αποστάσεις τηρήθηκαν, τα μέτρα προστασίας ήταν ολοφάνερα, οι καταστηματάρχες ήταν ευδιάθετοι και οι πελάτες ικανοποιημένοι. Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών στην Πρέβεζα για ια ακόμη φορά, ήταν ένα στοιχείο που κάθε άλλο, παρά απαρατήρητο πέρασε από τους επισκέπτες.

Ικανοποίηση επικρατεί στο σύνολο των καταστηματαρχών για την κίνηση του τριημέρου, σε ρεαλιστικά όμως επίπεδα και υπάρχει και συγκρατημένη αισιοδοξία για την κίνηση στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. Ευχή όλων μας είναι το υπόλοιπο του καλοκαιριού να είναι ακόμα καλύτερο για όλο το νομό Πρέβεζας και ειδικά για την παράκτια ζώνη του νομού.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα