Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:15

Ε.Ι.Ε.Τ. : Δημοσιεύσεις για το Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

543 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2020, 4:15 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που υλοποιεί η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Διαδικτυακή δημοσιογραφία, Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας, Σύγχρονες Τεχνικές Σχεδιασμού / Σελιδοποίησης Εντύπων). 

Οι εργαζόμενοι που θα λάβουν μέρος και θα το ολοκληρώσουν το πρόγραμμα θα λάβουν Εκπαιδευτικό Επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα (συνολικά 400 ευρώ). 

Το Σχέδιο Δράσης αφορά 600 εργαζόμενους (με οποιαδήποτε σχέση εργασίας) σε κάθε είδους επιχείρηση και στις 13 περιφέρειες της χώρας. 

 

Αναλυτικά σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα Δελτία Τύπου, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της ΕΙΕΤ (eiet.gr) ή να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2111 019697. 

 

Ωστόσο, καθώς στόχος μας είναι να συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ο αριθμός των καταρτιζόμενων, σας καλούμε όπως δημοσιεύσετε – αναρτήσετε αδαπάνως στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες σας την μακέτα που σας αποστέλλουμε για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε. 

Όπως τονίστηκε και στην Γενική Συνέλευση της 19ης Ιουνίου 2020, θεωρούμε ότι η προβολή του προγράμματος μέσα από τις εφημερίδες – ιστοσελίδες όλων των μελών της Ένωσης, θα βοηθήσει σημαντικά στην ολοκλήρωση του. 

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα