Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:58

Δήμος Ζηρού : Μήνυμα Δημάρχου εν όψει των Πανελλαδικών εξετάσεων

599 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/06/2020, 5:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, δήλωσε: «Εύχομαι σε όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που ξεκινάτε τον αγώνα σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε εξεταστική διαδικασία είναι δύσκολη, πόσο δε μάλλον φέτος που οι πανελλαδικές διεξάγονται εν μέσω της περιπέτειας του κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά σας προτρέπω να μην πτοηθείτε. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να παραμείνετε ασφαλείς, να προσέλθετε στις εξετάσεις με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όσο πιο ήρεμοι και νηφάλιοι μπορείτε να είσαστε  και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο σας. Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας. Είναι ωστόσο μία από τις ευκαιρίες που θα συναντήσετε μπροστά σας και βέβαια όχι η τελευταία.

Στον αγώνα που δίνετε είχατε συμπαραστάτες τους γονείς και κηδεμόνες σας, που δεδομένων των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής, στήριξαν με θυσίες την προσπάθεια σας, αλλά και τους καθηγητές σας που σε συνθήκες ‘μη κανονικές’ στάθηκαν παραγωγικά δίπλα σας.

Σας εύχομαι να κατακτήσετε τη γνώση και να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

 

Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας. 

Καλή επιτυχία!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα