Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:42

Πρέβεζα Δ.Σ- Ραγδαίες εξελίξεις: Οι παρατάξεις για δια ζώσης συνεδρίαση για το “Ξενοδοχείο Καραντίνας”

517 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2020, 1:28 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αναδείξαμε από την αρχή τη σοβαρότητα του θέματος, βασιζόμενοι στα μηνύματα αντιδράσεων που γίναμε αποδέκτες από δημότες Πρέβεζας  για το ξενοδοχείο καραντίνας στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας. Κάποια “παπαγαλάκια” των οποίων ο ρόλος είναι γνωστός και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, όμως προς απογοήτευσή τους, υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις για το θέμα από τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η παράταξη “Δημοτική συνεργασία” του πρώην δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαίλη, η ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα, η παράταξη “Στροφή στο μέλλον” με επικεφαλής τον Ευκλείδη Φονταρά είναι στην κατεύθυνση να γίνει στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας η συνεδρίαση με θέμα συζήτησης το ξενοδοχείο Καραντίνας δια ζώσης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει και συλλογή υπογραφών προς την παραπάνω κατεύθυνση.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο στην πορεία να συμφωνήσουν και άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί – δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη ανακοίνωση- πως θα αντιδράσει η δημοτική αρχή γι’ αυτό το φλέγον όπως αποδεικνύνεται ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και υπάρχει αναμονή για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, που έχει προγραμματιστεί για … μεθαύριο.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και αγωνία στις τάξεις των δημοτών Πρέβεζας και των καταστηματαρχών Πρέβεζας, για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν για το συγκεκριμένο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα