Παρασκευή, 26/04/2024 | 14:49

Κοσμοσυρροή σε ιστορικό κέντρο και λιμάνι της Πρέβεζας

940 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/06/2020, 3:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

Κυριακή 7 Ιούνη 2020, παραμονή του Αγίου Πνεύματος και το πάρκινγκ στην παραλία Πρέβεζας “(λιμάνι) άρχισε να γεμίζει από νωρίς το μεσημέρι, από αυτοκίνητα με πινακίδες από τη Βόρεια Ελλάδα, από την Ήπειρο (Γιάννενα και Άρτα), από το Αγρίνιο και άλλες περιοχές της χώρας.

Θύμισε από πλευράς κινητικότητας καθαρά καλοκαιρινή σε κίνηση, όμως λίγο νωρίτερα στην ώρα από ότι συνήθως συμβαίνει. Το γεγονός ότι έβρεχε το Σάββατο (την προηγούμενη μέρα) ίσως να ήταν αποτρεπτικό για θάλασσα και οι περισσότεροι επισκέπτες μπήκαν νωρίτερα στην πόλη της Πρέβεζας σε ώρα από ότι συνήθως συμβαίνει καλοκαίρι.

Οι καφετέριες στο λιμάνι της Πρέβεζας (οι ντόπιοι το ονομάζουμε παραλία) ήταν γεμάτες, πολύς κόσμος και στα μαγαζιά του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας και φυσικά στις ταβέρνες. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο κόσμος ήταν από αρκετές  διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Πιο αρμόδιοι για να μας απαντήσουν για την Κυριακάτικη κινητικότητα στην Πρέβεζα, είναι βεβαίως οι ίδιοι οι καταστηματάρχες, όμως υπάρχουν εκτιμήσεις ότι σίγουρα ήταν η πιο έντονη από πλευράς κινητικότητας μέρα, της… Μετακορονοϊού εποχής ή για να ακριβολογούμε, μετά την άρση των μέτρων.

Αν η Κυριακή 7 Ιουνίου ήταν οιωνός για την κίνηση του καλοκαιριού στην Πρέβεζα, τότε τα μηνύματα είναι μάλλον ευοίωνα.  Βέβαια, Κορονοϊού επιτρέποντος πάντα…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα