Παρασκευή, 26/04/2024 | 19:53

Εργασίες στο Μονολίθι Πρέβεζας : Αισθητή διαφορά & το αίτημα του προέδρου του Μύτικα

657 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/06/2020, 9:38 πμ | 0 σχόλια

 

 

Μια σειρά από εργασίες που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα στο Μονολίθι Πρέβεζας άλλαξαν εντελώς προς το καλύτερο φυσικά, το τοπίο σ’ αυτή την μεγάλη ακτή για την οποία υπερηφανεύονται

δικαίως οι δημότες Πρέβεζας και όχι μόνο. Είναι αμφίβολο αν στο πρόσφατο παρελθόν είχε γίνει τέτοιος καθαρισμός, εξοικονομήθηκε χώρος, καθαρίστηκαν αγριόχορτα. Το Μονολίθι ακόμα, αλλάζει με τους ναυαγοσώστες, με τη σήμανση, με τη μονοδρόμηση, θα τοποθετηθούν χημικές wc κλπ. Το έχουμε ξαναγράψει ότι στόχο πρέπει να αποτελεί η ασφάλεια της ακτής σε όλα τα επίπεδα.

Τις Εργασίες στην Ακτή του Μονολιθίου επιτήρησε ο πρόεδρος του Μύτικα Γιώργος Νόβας, αφού οι παρεμβάσεις στο Μονολίθι αποτελούσαν αίτημα και του ιδίου και του τοπικού συμβουλίου του Μύτικα. Σε ανάρτηση στο διαδίκτυο σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στην Ακτή του Μονολιθίου αναφέρθηκαν τα  εξής :  “Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των ακτών του Μύτικα. Όπως ο Φάρος, η Μύτη και η ακτή Μονολιθιου.Οι παρεμβάσεις και εργασίες γίνονται σε συνεργασια Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Πρεβεζας κατόπιν αιτήματος του Προέδρου του Μύτικα και υπό την εποπτεία του. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες μονοδρομησης Μονολιθιου οι ακτές θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους καλοκαιρινούς επισκέπτες τους.

Η διαφορά λοιπόν στην Ακτή του Μονολιθίου είναι αισθητή και φαίνεται να ικανοποείται το αίτημα του προέδρου του Μύτικα Γιώργου Νόβα που αποτελούσε και αποτελεί αίτημα των κατοίκων όλης της περιοχής μας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα