Δευτέρα, 17/06/2024 | 21:03

Επιστολή διαμαρτυρίας για το κλείσιμο καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Λούρο

631 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/06/2020, 3:12 μμ | 0 σχόλια

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε – διοικητικό συμβούλιο

Η διοίκηση της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ  αποφάσισε, αιφνιδιαστικά και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Λούρο της Δημοτικής Ενότητας Λούρου του Δήμου Πρέβεζας, γεγονός το οποίο δυστυχώς, θέτει σοβαρά εμπόδια στις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής και ενισχύει την υποβάθμιση της περιφέρειας, καθώς γεννά σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, επιχειρηματιών, καταστηματαρχών, συνταξιούχων.

Δια της παρούσας επιστολής σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο δημ. ενότητας Λούρου Κ.Παγγέ και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Λούρου Κ. Κοψάρη επιτρέψτε μου να εκφράσω την πλήρη αντίθεση και την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας, και όχι μόνο, σε αυτή σας την απόφαση.

Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Λούρου, αλλά και όλα τα υπόλοιπα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Λούρου, όπως Ωρωπό-Στεφάνη – Άνω και Κάτω Κοτσανόπουλο – Σφηνωτό – Άνω και Κάτω Ρευματιά – Βρυσούλα – Άνω Ράχη – Σκιαδά καθώς και μεμονωμένους οικισμούς.

Το κατάστημα αυτό όπου είναι και το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα, πέραν των επαγγελματιών, εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ατόμων της τρίτης ηλικίας αλλά και ευπαθών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να καταφύγουν σε  συναλλαγές μέσω internet και στην περίπτωση που αυτό κλείσει θα υπόκεινται πλέον σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την τράπεζα, ενισχύοντας τις ατελείωτες ουρές, καθώς θα ελλοχεύει και σοβαρός κίνδυνος για την  υγεία τους εξαιτίας της σοβαρής πανδημίας του κορωνοϊού.

Να υπενθυμίσω ότι τα άτομα της τρίτης ηλικίας καθώς και όλοι οι συνταξιούχοι ήταν αυτοί που πρώτοι μετέφεραν τις συντάξεις τους σε λογαριασμούς του εν λόγω καταστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Παρακαλώ όπως αναστείλετε την εν λόγω απόφαση και τηρήσετε την υπόσχεση που δώσατε ότι θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσετε τους κατοίκους του Λούρου και της ευρύτερης περιοχής και ενισχύσετε τον κοινωνικό χαρακτήρα της τράπεζάς σας ο οποίος υποβαθμίζεται με το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος.

 

                           

                                                                                                              Γκούρας Σπύρος                                                         

                                                                                       Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λούρου       

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αλέξανδρος Καχριμάνης         Περιφεριάρχης Ηπείρου

Στέργιος Γιαννάκης                  Βουλευτής Νομού Πρέβεζας

Κωνσταντίνος Μπάρκας         Βουλευτής Νομού Πρέβεζας

Στράτος Ιωάννου                      Αντιπεριφεριάρχης Νομού Πρέβεζας

Χρήστος Γούσης                       Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα