Τρίτη, 23/04/2024 | 23:51

Το νερό… νεράκι είπαν περιοχές της Πρέβεζας- Αν έρθει Αύγουστος τι θα γίνει;

800 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/05/2020, 8:46 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μεγάλο πρόβλημα ύδρευσης πολλών περιοχών της Πρέβεζς παρατηρήθηκε το Σάββατο 16 Μαίου, είχαμε πολίτες από Καλαμίτσι, από χωριά, από την πόλη της Πρέβεζας, από το τουριστικό χωριό του Μύτικα να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν νερό! Προσέξτε και μιλάμε για 16 Μάη, που η Πρέβεζα δεν έχει επισκέπτες, δεν έχει τουρίστες ( με κλειστά μαγαζιά εστίασης, με κλειστά ξενοδοχεία, με κλειστά καταλύματα) και δεν υπήρξε και καμία βλάβη από όσο γνωρίζουμε και παρατηρήθηκε αυτό το πρόβλημα. Στις 16 Μάη και είπαμε στην Πρέβεζα το… νερό νεράκι, αν έρθει Αύγουστος τι θα γίνει; Θα θυμίσει η Πρέβεζα, Αφρική;

Ο δήμος Πρέβεζας θα βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσει τους δημότες για το τι συνέβη; Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας; Από τη ΔΕΥΑΠ μέχρι στιγμής έχουμε δει δύο αναρτήσεις του προέδρου της Φώτη Ζέρβα στο Facebook στη μία γράφει: ” Σήμερα σε έκτακτες συνθήκες έχουμε καταναλώσεις νερού.. Αυγούστου… Περνουμε (παίρνουμε εννοεί ο κ. Ζέρβας)  αμέσως τα μέτρα που πρέπει στην υπηρεσία σε μισή μια ώρα θα έχουμε ομαλοποιησει την κατάσταση σταδιακά. Ας αφήσουμε λίγο τα ποτίσματα και το πλυσιμο των αυτοκινητων.”

Και “ξαναχτύπησε” με δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής :  “Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να αναλάβω την ευθύνη και να ζητήσω συγνώμη για την σημερινή ταλαιπωρία. Θα κάνω αυτα αύτα που πρέπει για να μην ξαναγίνει παρ’οτι η ευθύνη δεν είναι σε μεγάλο βαθμό δική μας, η…..Το πρόβλημα ειναι τεχνικό από τον Αγ. Γιώργη και όχι από εμάς εδώ… όμως όπως και να έχει εμείς εδώ έχουμε την ευθύνη για σας. Είμαι στην υπηρεσία και θα είμαστε μα τον κ. Παπουτσή μέχρι να ομαλοποιηθει η κατάσταση. Ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να με πάρε τηλ η εδώ στην Δευα.”

Στη Δεύτερη ανάρτηση αποποιείται εν μέρη των ευθυνών του αλλά  αφήνει αιχμές για τον.. Άγιο Γεώργιο, Πιστεύουμε όχι για τον Άγιο Γεώργιο τον Καβαλάρη (Μεγάλη η Χάρη του), αλλά για τον σύνδεσμο ύδρευσης του Αγίου Γεωργίου. Εκεί δεν είναι πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Σαρηγιάννογλου; Πολιτικό κρυφτούλι είναι αυτό; Αποφασίστε και μας λέτε.

Είναι απαράδεκτο, σε μια Πρέβεζα χωρίς καθόλου επισκέπτες και μήνα Μάη να παρατηρείται τόσο σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης, κύριοι της Δημοτικής αρχής επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα