Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:51

Σε τι Δήμο Ζούμε; Ο Γεωργάκος εκτελεί έργα του Μπαίλη, οι του Μπαίλη τσιμουδιά, ο Νίτσας μοιράζει γάλατα…

1138 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2020, 9:22 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ζούμε μεγάλες στιγμές γενναίες και γενναίοι μου (όπως σας προσφωνεί ο Τομεάρχης στην έντυπη ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση)στο δήμο Πρέβεζας. Το είχαμε προαναγγείλει με κείμενό μας ότι από τη Δευτέρα 4 Μάη, πάνε και οι περίοδοι χάριτος, τελειώνουν και τα ψέματα  τελειώνουν και θα κριθούν όλοι και για όλα.

Τηρώντας τις υποσχέσεις μας απέναντι στο αναγνωστικό μας κοινό και στους πολίτες του νομού Πρέβεζας, ξεκινήσαμε από την ίδια μέρα, τη μάχη για αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς προστάτες, χωρίς πολιτικά δεκανίκια και χωρίς άλλες συνεννοήσεις και το κάνουμε πράξη. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Δύναμη αντλούμε από τη ψυχή μας και φυσικά  από όλους και όλες εσάς που δε βολεύεστε με τίποτα λιγότερο από την Ενημέρωση όπως οφείλει να παρέχεται. Ύστερα και σε διαδικτυακό επίπεδο -ακόμα και με τα όποια λάθη μας και παραλείψεις μας γιατί όχι, δεν διεκδικούμε το αλάθητο του Πάπα-  θέλουμε να τιμήσουμε την ονομασία μας, τον τίτλο μας : ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα, επανήρθε και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αποδείχθηκε ότι δεν πήρε δα και αποτελεσματικές δράσεις ο Δήμος Πρέβεζας και θα επιμείνω λίγο στο θέμα, αφού σας θυμίσω ότι σε προηγμένες πόλεις του εξωτερικού αυτά τα σκυλιά δεν τα αποκαλούν “Αδέσποτα” όπως τα αποκαλούμε στην Ψωροκώσταινα Ελλάδα, αλλά… City Dogs, δηλαδή σκυλιά της πόλης ή της Μεγαλούπολης… Πως θα σας φαίνονταν να ξυπνούσατε μια ωραία πρωία κι αυτά τα σκυλιά να μην υπήρχαν καθόλου στην πόλη, όχι να θανατώνονταν από φόλες, αλλά να… χάνονταν από προσώπου γης όλα; Θα σας άρεσε; Και δε μιλάμε μόνο για τα επιθετικά σκυλιά, αλλά για όλα όσα κυκλοφορούν ελεύθερα. Ναι θα γλιτώναμε από τα επιθετικά σκυλιά, αλλά δεν θα είχαμε καθόλου σκυλιά; Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι; Προσωπικά θα στενοχωριόμουν γιατί είμαι από αυτούς που ένα αδέσποτο που δεν είναι επιθετικό (και χρειάζεται να βγάλει κι έναν όγκο στον αστράγαλο) και το ταίζω και εμβόλια του κάνω και απεντομώσεις και όταν έχει πολύ ζέστη κοιμόμαστε μαζί στο aircondition, το χειμώνα με τα κρύα έρχεται, αλλά ο ΛΑΡΥ έχει πολλά αφεντικά. Τον γουστάρω όμως, γι’ αυτό που είναι…  Ανεξάρτητος και απαιτητικός! Μη σας φανεί διόλου απίθανο να ξυπνήσουμε μια ωραία πρωία και να μην υπάρχουν σκυλιά στην πόλη της Πρέβεζας, προσωπικά είναι κάτι που δεν το αποκλείω….

Γίνονται κάποια έργα και προχωρούν διαδικασίες από τη σημερινή δημοτική αρχή του Νίκου Γεωργάκου, που είχαν προετοιμάσει, εξασφαλίσει, οι προηγούμενοι, η δημοτική αρχή αρχή δηλαδή του Τάκη Μπαίλη. Και έτσι γίνεται, αφού ο δήμος έχει συνέχεια, όμως ενώ καμαρώνει η δημοτική αρχή δεν είδα να πει ένα ευχριστώ στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Το ωραίοτερο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι ο δεύτερος συνδυασμός του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας η “Δημοτική Συνεργασία” του Τάκη Μπαίλη, δεν αντιδρά, ή αντιδρά εντελώς χλιαρά. Δεν είναι οξύμωρο με τα δικά σας έργα κύριοι της “Δημοτικής Συνεργασίας” να κάνουν λεζάντα και να επαίρονται ότι είναι δικά τους; Διακρίνω μια αδυναμία να μεταφραστεί αυτό επικοινωνιακά για να είμαι ειλικρινής.

Στη φωτογραφία του σημερινού κειμένου βλέπουμε το… “Ζευγάρι” σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές, θα λέγαμε όπως λένε για μεγάλους έρωτες, όταν τα ζευγάρια χωρίζουν, εδώ μιλάμε βέβαια για πολιτικό ζευγάρι. Αυτός ο “έρωτας” δεν οδήγησε σε γάμο κι ακόμα κι αν ο Γεωργάκος “πούλησε” τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα” και δε συνεργάστηκε μαζί τους, ο Νίτσας με δήλωσή του είχε πει: “Θα συνδιοικήσουμε”! Και δικαιώνεται απόλυτα γι’ αυτή του τη δήλωση. Σε πολλά  χωριά του Δήμου Πρέβεζας (σχεδόν σε όλα), σχεδόν  σε όλους τους προέδρους και τα κοινοτικά συμβούλια μοίρασε γαλακτομικά είδη και ζυμαρικά, ο Γιώργος Νίτσας αυτές τις μέρες και όλος ο κόσμος είπε και λέει μπράβο και ευχαριστεί. Λες και ο Γιώργος Νίτσας είναι ο Δήμαρχος Πρέβεζας και η “Ανάπτυξη Τώρα” Δημοτική αρχή! Μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών ειδών και χυμοί δόθηκαν από την “Ανάπτυξη Τώρα” και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης. Το έκανε ο Γεωργάκος ή ο Δήμος της καρδιάς μας; Πολιτική μαγκιά ήταν αυτή και μπράβο τους. Έχω την υποψία ότι θα δούμε κι άλλα από τον Γιώργο Νίτσα, τον Ιωσήφ Στύλλο, τον Τάσο Αμάραντο, τον Γιώργο Ντόντη, τον Νίκο Λουφέκη και τους συνεργάτες τους στο επόμενο διάστημα! Ίδωμεν…

Στη φωτογραφία Γεωργάκου-Νίτσα, περισσεύει ένα χέρι, αυτό του Βαγγέλη Ροπόκη, μια φορά να διαφωνήσω και να λογομαχήσω μαζί του, δέκα χιλιάδες φορές θα τον αγκαλιάσω και θα τον ασπαστώ (όχι τώρα με τον Κορονοϊό όμως) . Είναι ικανότατος και ότι στόχους θέτει, τους πετυχαίνει!

Γίνονται υπέροχα πράγματα, έχω πολύ μεγάλη διάθεση και να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε υπέροχα όλο το επόμενο διάστημα.

Σας αγαπώ πολύ και το ξέρετε και ειδικά τους “Ελεύθερους Ανθρώπους”

Σπύρος Πλέουρας!

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα