Παρασκευή, 26/04/2024 | 21:16

Πρέβεζα : Η συγκινητική πρωτοβουλία του Στέφανου Καλλίνικου!!! Πολλά Μπράβο!

921 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/05/2020, 1:17 μμ | 0 σχόλια

 

Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η φιλοζωία, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, χάνει την ομορφιά που νιώθει η ψυχή προσφέροντας βοήθεια στα ζωντανά.

Ο δήμος Πρέβεζας, έβαλε ταίστρες, όμως αν δεν υπήρχε η “Παρέμβαση για τα ζώα Πρέβεζας” και οι άνθρωποι που βοηθούν εκεί, τα άμοιρα τα ζωντανά θα είχαν “λυσσάξει” από τη δίψα. Αυτές τις μέρες των υψηλών θερμοκρασιών, δεν υπήρχαν ποτίστρες για τα αδέσποτα στην Πρέβεζα. Σκεφτείτε πόσο υποφέρουν τα ζωντανά μέσα στον Καύσωνα.

Τι έκανε λοιπόν ο συμπολίτης μας Στέφανος Καλλίνικος; Πήρε την κορούλα του πρωί Κυριακής 17 Μαίου και έκανε αυτό που του είπε η καρδιά του και η αγάπη του για τα ζώα!   Τους έδωσε νερό να πιούν, μέσα στον Καύσωνα και  ξεδίψασαν τα ζωντανά! Η πρωτοβουλία του Στέφανου είναι συγκινητική και αξίζει πολλά Μπράβο!

Ο Ίδιος με λιτό τρόπο σχολίασε στο διαδίκτυο : “Πολύ ζέστη σήμερα… Κι επειδή ο δήμος δεν πρόβλεψε να έχουν νερό κάθε μέρα και ειδικά τώρα το καλοκαίρι τα αδέσποτα μας ας το κάνουμε εμείς με όποιο τρόπο για να νιώσουν ξεχωριστα❤️❤️❤️❤️”

Σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η δημοτική αρχή Πρέβεζας, δεν έχει λύσεις κι αυτό πλέον το έχουν αντιληφθεί άπαντες, όμως τη δύναμη για να δώσουν λύσεις την έχουν οι άνθρωποι, την έχουν οι δημότες!

People have the power!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα