Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:47

Πρέβεζα : Ετοιμάζεται Χώρος αναψυχής-όνειρο (!!!) στην παλιά Αγράμπελη!

1568 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2020, 8:18 μμ | 0 σχόλια

 

Όταν τα όνειρα, η φαντασία και το μεράκι είναι οδηγοί, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι σαγηνευτικό. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν διευρευμένους πνευματικούς ορίζοντες. Ανοιχτά μυαλά με κόσμο που τους αγαπά και τους εκτιμά και κάνει και προτάσεις και θέλει με αγάπη να στηρίξει αυτή την υπέροχη προσπάθεια που ξεκινούν ο Κώστας κι ο Βαγγέλης!

 

Έναν μικρό επίγειο παράδεισο ετοιμάζουν τα παιδιά εκεί, γεγονός που κάθε άλλο παρά ασυγκίνητο άφησε τον γνωστό Πρεβεζάνο Καλλιτέχνη Κώστα Καλέντζη. Ο Κώστας του οποίου τις φωτογραφίες από τον χώρο των εργασιών της παλιάς Αγράμπελης (δίπλα από την Κυανή ακτή) αναδημοσιεύουμε,  σχολίασε ως εξής την προσπάθεια των παιδιών:

 

“Αγράμπελη. Μια πράξη αναβίωσης ενός ένδοξου παρελθόντος από δύο νέους ταλαντούχους επιχειρηματίες. Ένα παράδεισος στην πόλη μας στη μαγευτική ακτή της. Ένας ακόμα καταλύτης στην ανάπτυξή της. Παρακολουθώ τις εργασίες ανάπλασης και αναζωογόνησης του ιστορικού χώρου. Όμως σήμερα έμεινα άναυδος με αυτό που αντίκρισα. Ανατολικά του κέντρου και δίπλα από το δρόμο πρόσβασης στη θάλασσα, εκεί που για χρόνια έχασκε μια χωματερή, έγινε καθαρισμός και θα ακολουθήσουν και άλλες εργασίες ανάπλασης – χλοοτάπητα, ώστε να προκύψει ένας επίγειος παράδεισος για του επισκέπτες της ακτής. Αναρτώ τις πρώτες φωτογραφίες.
Σσ
Αυτονόητο είναι ότι πλέον θα απαγορευτεί η είσοδος ΙΧ (όπως ήταν πάντοτε) στο μικρό αυτό παράδεισο.”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα