Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:57

Πρέβεζα : Από Παρασκευή 8 Μάη ανοίγει το Chillbox-Έρχεται ξανά ο γευστικός πειρασμός!

938 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/05/2020, 11:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

Είναι μία από τις πιο δροσερές σου απολαύσεις, με μεγάλη ποικιλία στις επιλογές και φυσικά με εγγυημένη ποιότητα που είναι ασφαλώς πολύ σημαντικό.

Το ChillBox και οι μήνες του ήλιου είναι φίλοι αχώριστοι, γι’ αυτό και στην Πρέβεζα ανοίγει την Παρασκευή 8 Μάη. Ευκαιρία για την μοναδικότητα που έχει η δροσερή απόλαυση του Chilbox.

Το σύνολο των προϊόντων της Chillbox  παράγονται στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ελληνικές πρώτες ύλες με ελληνικό φρέσκο γάλα. Για την παρασκευή του frozen yogurt χρησιμοποιούνται φρέσκα υλικά χωρίς προσθήκη συντηρητικών.Είναι απόλυτα υγιεινό και ελαφρύ χωρίς καθόλου ζάχαρη (περιέχει φρουκτόζη) και έτσι μπορεί να το απολαμβάνει κανείς χωρίς ενοχές και χωρίς να ανησυχεί για τη γραμμή και την υγεία του.

 

Το παγωτό γιαούρτι διατίθεται στις εξής γεύσεις: φυσική, φράουλα, σοκολάτα, μάνγκο, βανίλια Μαδαγασκάρης και μπισκότο. Βέβαια, το frozen yogurt του καθενός μπορεί να γίνει μοναδικό, αφού προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία toppings από φρεσκοκομμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, διαφόρων ειδών μπισκότα, ρευστές σοκολάτες, γλυκά του κουταλιού, τρούφες, γκοφρέτες, πουράκια, δημητριακά, κουφέτα, μερέντα και γλυκά όπως μακαρόν, προφιτερόλ, σουφλέ σοκολάτας, μάφινς, βάφλες και εκμέκ.

Η Διεύθυνση του καταστήματος για το opening  στην Πρέβεζα έγραψε στο διαδίκτυο το παρακάτω μήνυμα.

“Έχοντας κάνει όλοι την απαραίτητη υπομονή ώστε να περάσει αυτή η δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, ήρθε η ώρα να ξαναδούμε την γλυκιά πλευρά της ζωής. Προσαρμοσμένοι στα νέα μέτρα προστασίας και τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής από Παρασκευή 8 Μαίου θα είμαστε και πάλι κοντά σας”!

Ο γευστικός πειρασμός λοιπόν έρχεται ξανά στην Πρέβεζα και δεν γίνεται να αντισταθούμε. Ας παραδοθούμε στην απόλαυση είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!

Chillbox Greek Frozen Yogurt

Καρυωτάκη 5, Πρέβεζα

Τηλέφωνο2682 089786

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα