Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:26

Πρέβεζα-Ανυπόκτακτη κίνηση: Επαναλειτουργία δημοτικού συμβουλίου σε κανονική συνεδρίαση

488 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2020, 8:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Το Δημοτικό συμβούλιο πρέπει να επανέλθει στις κανονικές συνεδριάσεις τηρώντας τα όποια υγειονομικά πρωτόκολλα είναι απαραίτητο.

Αίθουσες και χώροι για τις συνεδριάσεις αυτές στη Πρέβεζα  υπάρχουν. Όταν δίνονται οδηγίες για το «άνοιγμα» της οικονομίας , των καταστημάτων εστίασης, των αεροπορικών συνδέσεων, των ξενοδοχείων κλπ, μας προκαλεί έντονη απορία γιατί τα εκλεγμένα όργανα αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να λειτουργούν μέσω τηλεδιάσκεψης ή χειρότερα εκ περιφοράς. Ο τρόπος αυτός λειτουργίας  έτσι κι αλλιώς περιορίζει το διάλογο, την ενημέρωση και σε τελευταία ανάλυση αποτελεί μια επίφαση δημοκρατίας.

Ας περισωθεί ότι έμεινε από τη δημοκρατία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά το αντιδημοκρατικής έμπνευσης νομοθέτημα ΝΔ-Θεωδορικάκου με την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τα εκλεγμένα Συμβούλια προς τις διάφορες επιτροπές, στις οποίες η μειοψηφία με μαγικό τρόπο γίνεται πλειοψηφία.

Ζητάμε από τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου να υποστηρίξουν το αίτημα για επαναφορά των συνεδριάσεων στην κανονική τους μορφή.

Γεωργούλης Μιχάλης 

Δημοτικός σύμβουλος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα