Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:47

Μητέρα σπρώχνει τον αυτιστικό γιο της σε κανάλι με νερό για να τον πνίξει (video)

704 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2020, 12:37 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, που δείχνει μια γυναίκα

στη Φλόριντα που φαίνεται να σπρώχνει ένα αγόρι στο νερό. Όπως είπε η αστυνομία, ήταν η πρώτη της προσπάθεια να σκοτώσει τον γιό της.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Πατρίσια Ρίπλεϊ, 45 ετών, ανέφερε ψευδώς την απαγωγή του γιου της Αλεχάνδρο, αφού τον έπνιξε σε ένα κανάλι.

Στο βίντεο, το οποίο ελήφθη από την εταιρεία ασφαλείας Univison, φαίνεται μια γυναίκα να τραβά ένα αγόρι από το χέρι κατά μήκος της όχθης του νερού. Στη συνέχεια, η γυναίκα σπρώχνει το αγόρι στο νερό και τρέχει.

 

Η αστυνομία του Μαϊάμι δήλωσε ότι ήταν η Ρίπλει στο βίντεο, η οποία συνελήφθη σε συγκρότημα κατοικιών, και, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν η πρώτη της προσπάθεια να σκοτώσει τον εννέα χρονών γιό της.

Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές και διέσωσαν το παιδί.

Μετά την υποτιθέμενη αποτυχημένη απόπειρα, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Ρίπλεϊ οδήγησε τον γιο της σε ένα άλλο κανάλι στο Miccosukee Golf and Country Club όπου πέθανε ο Αλεχάντρο.

«Δυστυχώς, όταν τον πήγε στο δεύτερο κανάλι, δεν υπήρχε κανείς εκεί», ανέφερε η δικηγόρος Κάθριν Φερνάντεζ Ρούντλ σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρει το ABC News. «Το δοκίμασε μια φορά και οι άνθρωποι τον έσωσαν. Ήταν ζωντανός. Θα μπορούσε να μείνει ζωντανός. Ήθελε να τον σκοτώσει».

Η μητέρα συνελήφθη 48 ώρες αργότερα, αφού ανέφερε την εξαφάνιση του παιδιού, λέγοντας στην αστυνομία ότι έπεσε σε ενέδρα ενώ οδηγούσε με τον γιο της από δύο άνδρες – ένας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ο οποίος ζήτησε ναρκωτικά.

Αφού ανακαλύφθηκε το σώμα του Αλεχάντρο, η αστυνομία είπε ότι η Ρίπλεϊ εξομολογήθηκε, λέγοντάς τους: «Θα είναι σε καλύτερο μέρος».

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το κίνητρο για τη δολοφονία ήταν η αναπηρία του αγοριού, η οποία είχε «κατακλύσει» τη Ρίπλεϊ.

Ο Αλεχάντρο έζησε με μια σοβαρή μορφή αυτισμού που τον άφησε ανήμπορο να μιλήσει και απαιτούσε 24ωρη φροντίδα.

Η Ρίπλεϊ αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και απόπειρα προμελετημένης δολοφονίας, η οποία, εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε να οδηγήσει σε θανατική ποινή στο κράτος των ΗΠΑ ή σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα απαλλαγής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα