Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:11

Η Πρεβεζάνα Μαρία Σαγανά είναι η νέα Διευθύντρια Προγράμματος του OPEN

1508 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2020, 2:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

Χρόνια σε καίρια πόστα της Ελληνικής Τηλεόρασης η Πρεβεζάνα (Μαριγώ την ξέραμε παλιά), άξια  συνάδελφος, Μαρία Σαγανά, έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία.

Η Μαρία Σαγανά είναι κόρη του αείμνηστου Ντίνου Σαγανά και της Πασχαλιάς Κοντέα. Ο Ντίνος Σαγανάς του οποίου η προτομή υπάρχει στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα,  είχε διεκδικήσει τον δήμο Πρέβεζας το 1990 με αντίπαλο τον Νίκο Γιαννούλη, σε ένα πραγματικό θρίλερ   (με φότο φίνις μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΕΓΕ εξελέγη δήμαρχος ο κ. Γιαννούλης) και υπάρχει πάντα στις μνήμες και τις συζητήσεις των Πρεβεζάνων, που μιλάνε μόνο με αγάπη για τον Ντίνο τους.

Η Μαρία Σαγανά, είναι σίγουρο ότι θα πετύχει στον τομέα που αναλαμβάνει, δηλαδή στη θέση  της Διευθύντριας  Προγράμματος και της ευχόμαστε να έχει πολλές-πολλές επιτυχίες!

Τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN  αναλαμβάνει η Πρέβεζα Μαρία Σαγανά, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

«Η Μαρία Σαγανά, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στρατηγικής και δημιουργίας προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση και υπεύθυνη για την υλοποίηση πολλών επιτυχημένων ψυχαγωγικών προγραμμάτων, ανήκει πλέον στο δυναμικό του OPEN, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Προγράμματος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα». Η  Μαρία Σαγανά θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κάλη, ο οποίος υπέβαλλε πριν λίγες ημέρες την παραίτησή του.”

Καλή επιτυχία και πάλι Μαρία, σου ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα!

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα